Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

ZLATNO PRAVILO ISHRANE ZBOG KOJEG ĆE MEGHAN MARKLE ZAUVIJEK IMATI 50 KILOGRAMA

Meghan Markle je visoka 171 cm i ima samo 50 kilograma. Za idealnu figuru ona vježba jogu i hrani se uvijek isto. Međutim, često se počasti čašom vina i omiljenim pomfritom. Kako joj onda uspjeva da uvijek zadrži istu kilažu?

Arhiv

Sasvim sigurno, Meghan Markle podržava i praktikuje zdrav način života. Ima dosta fotografija na internetu, na kojima odlazi na trening, ili trenira jogu. U jednom intervjuu je priznala da uživa ponekad u torti i omiljenom vinu, ali da to ni na koji način ne utiče na njenu figuru.

Meghan prati zlatno pravilo pravilne ishrane: odmah nakon buđenja, pije čašu tople vode sa limunom. Pomaže tijelu da se probudi i napuni energijom. Ovaj standardni ritual, svakodnevno obavljaju mnoge holivudske poznate ličnosti. Megan nikad ne zanemaruje doručak. Za ručak, ona jede salatu i malo proteina, meso, riba, roštilj bez ulja, a za večeru – pastu ili biftek sa sosom od tikvica sa niskim sadržajem kalorija.

Inače, voli da kuha. Čak ima i poseban recept za ovaj sos: tikvice fino siječe na kockice i zagrijva ih u tavi, bez ulja. Kada su tikvice propržene i mekane koristi blender i dobija sos koji kombinuje sa svim proizvodima ili pojedinačno jede kao zasebno jelo.

loading...