ŽENE, BJEŽITE OD NJIH, DA SE NE BI KAJALE KASNIJE: Ovo su najgori tipovi muškaraca za svaki horoskopski znak - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

ŽENE, BJEŽITE OD NJIH, DA SE NE BI KAJALE KASNIJE: Ovo su najgori tipovi muškaraca za svaki horoskopski znak

Ako tražite dečka, vjerujemo da vam je svaka pomoć u tome dobrodošla, pa čak i horoskop.

Ovan

7

Žene rođene u znaku Ovna obično su jako nesigurne u sebe, pa je nagori izbor za njih jednako nesiguran frajer uz kojeg nikad neće steći samopouzdanje.

loading...

Bik

3

Mrzovoljni i nervozni muškarci najgori su izbor za ženu Bika koja više od svega voli uživati u životu.

Blizanci

4

Žene rođene u ovom znaku trebale bi izbjegavati prezauzete muškarce, jer vole sve raditi u paru i mrze biti usamljene. Također loš izbor su i frajeri kori imaju drugačije radno vrijeme.

Rak

5

Muškarci koji ne planiraju imati djecu najgori su izbor za žene rođene u znaku Raka kojima je obitelj na prvom mjestu i koje najviše sanjanju u zasnivanju svoje.

Lav

Lavice najviše mrze kada ih netko kontrolira, pa bi zato definitivno trebale izbjegavati ljubomorne i posesivne muškarce.

Djevica

1

Iako i same često djeluju hladno, kada su u sretnoj vezi ne skrivaju svoje osjećaje, pa su zatvoreni muškarci koji ne znaju pokazati emocije najgori izbor za Djevice.

Vaga

2

Vage će biti najnesretnije uz muškarca koji se prema drugima odnosi neljubazno i bez poštovanja jer su ženama rođene u ovom znaku pristojnost i empatija obično najizraženije kvalitete.

Škorpion

Žene rođene u ovom znaku često su pretjerano ljubomorne pa za njih nikako nije dobar izbor muškarac koji većinu dana provodi u društvu žena. Najbolje bi, ipak, bilo da poradite na sebi i pokušate obuzdati svoju ljubomoru, pa ćete i lakše naći te zadržati dečka.

Strijelac

6

Žene Strijelci najčešće su dosta ozbiljne i zrele pa su za njih najgori odabir djetinjasti frajeri koji nikada neće u potpunosti odrasti.

Jarac

U ovo znaku najčešće se rađaju poprilično tvrdoglave žene pa su za njih najgori izbor jednaki takvi muškarci, jer to znači da će se s njima samo svađati.

Vodenjak

r1

Žene rođene u ovom znaku cijene svoju slobodu i vole biti spontane pa će se najsputanije i samim tim najgore osjećati uz nekog dominantnog muškarca.

Ribe

Ribama je u vezi na prvom mjestu povjerenje, pa su najgori frajeri za njih lažljivci i nepouzdane osobe jer se uz takve nikada neće osjećati sigurno.

Loading..
loading...