TEK ĆE SADA NASTATI HAOS, VELJKO OBJAVIO SLIKU SA LUKASOM: A onda iznad napisao OVU PORUKU JELENI KARLEUŠI, kad čuje kako je nazvao NEĆE JOJ BITI DOBRO! - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

TEK ĆE SADA NASTATI HAOS, VELJKO OBJAVIO SLIKU SA LUKASOM: A onda iznad napisao OVU PORUKU JELENI KARLEUŠI, kad čuje kako je nazvao NEĆE JOJ BITI DOBRO!

Fotografija Veljka Ražnatovića i Ace Lukasa objavljena na društvenoj mreži Facebook nadovezala se na “Instagram rat” koji bukti otkako je Jelena Karleuša samoinicijativno sramno isprozivala svoje kolege putem društvenih mreža, piše “Kurir.rs”.

Naime, ova fotografija je objavljena pod nalogom Veljko Raž, sa proslave rođendana kralja nafte Dragoslava Ilića, koji je uzdrmao estradno tlo na kojoj su Aca Lukas i Veljko Ražnatović s komentarom: 

Na kur*e piš*mo, ali niko sa sigurnošću ne može da potvrdi da je to lični nalog Veljka Ražnatovića. 

loading...
veljko1

Oglasila se i njegova majka, pjevačica Ceca  Ražnatović, na Instagramu uz kometnar da njen sin Veljko nema Facebook nalog i da on nije komentarisao izjave JK.

Kada je Karleuša na Instagram story objavila status kojim napada “pojedine pjevače” koji pjevaju, kako je kazala, kriminalcima na uvce, započela je njena svađa sa Acom Lukasom.

jelena1

– Samo u banana državi Srbiji u medijima možete pročitati hvalospjeve o narko.dilerima i krimi.nalcima, te romantične tekstove o njima, pjevačicama koje im pjevaju na rođendanu i svadbama, šta su jeli i pili… Sve dok se najgori šljam u srpskim medijima promoviše u “biznismene, elitu i gospodu”, obrazovani mladi ljudi će bježati odavde glavom bez obzira – napisala je Karleuša. 

Taj njen status naljutio je Acu Lukasa, koji je odmah poslao poruku Jeleni.

jelena2

Foto: Instagram

 Ne znam zašto se neke persone bune i pominju banana države, kada su baš one upravo najveći ljubitelji “banana”! Jeco, između ostalih i ja sam gost na rođendanu kod mog druga i vrlo uspješnog biznismena i trgovca naftom. Koliko ja znam nafta nije zabranjena za prodaju i trgovinu. A i za korištenje. Ili možda tvoj auto ide na zejtin – počeo je Lukas svoj odgovor. 

Podsjetio je svoju kolegicu da je on nerijetko bio uz nju kada niko nije, da mrzi nepravdu ali da je sada pretjerala i prešla sve granice. 

karleusa6

Foto: Instagram

– Kada se samo sjetim koliko si ti u životu imala kontakata i to veoma prisnih sa ljudima koje sada opisuješ i pokušavaš da staviš u grupu gdje ne pripadaju. Drži se ti ove banana države jer samo još ovdje mogu da trpe tvoje ispade i budalaštine koje sve češće, ničim izazvana, praviš. Da sam znao da će te to baš ovako pogoditi, rekao bih mom prijatelju da i tebe pozove na proslavu rođendana. Sada si pretjerala i prešla sve granice. Jed, sujeta i ljubomora su ono što ljude čini da budu loši a i smiješni – završio je Lukas. 

A jutros je i Jelena objavila svoj brutalni odgovor:

jelena3

Foto: Instagram

A sada se Lukas ponovo oglasio i najnovijom porukom “udario ” Karleušu tamo gdje je najviše boli.

– IZVINI, IZVINI, IZVINI, RUSIJO…. Što je ova samozvana “genijalka”, sebe uporedila sa TOBOM! Oduvek si bila NEREALNA, i to nije ništa novo! Da hoću da krenem na tebe, ne bi mi trebala bicikla, jer takve primerke, kao što si ti, sredjujem u HODU! Tvoja nemoć, i tvoj bes se vidi u tvom odgovoru (doduše ne znam ko te je šta pitao, da bi odgovarala)! Elem, ja sam stao pre svega iza sebe, i svih ostalih ljudi, koje ničim izazvana vredjaš, a da ne znaš ni zašto! Pišeš u nekim “šiframa“, misleći da ćeš tako biti interesantna! Očigledno ti nešto fali! Ja tebe u svojoj objavi nisam vredjao, kao ti mene sada! Zašto misliš da su društvene mreže samo za tebe stvorene, i da samo ti imaš pravo da sereš po instagramu, i da sereš stalno po nekome! E VIDIŠ DODJE MOMENAT I ZA KONTRA SMER! Ponavljam, ja tebe nemam nameru da vredjam, ali ne dozvoljavam da iko sere po meni i po mojim prijateljima, isto kao što sam, a nije bilo tako davno, STAO U TVOJU ODBRANU, KADA SI, gospođo, SA MOZGOM OD 300 na sat, cvilela kao damjanov ZELENKO, jer je neko sa mozgom od 3 na sat, uspeo da doskoči tvom TURBO MOZGU, PA TI SE US*AO U ŽIVOT… Znaš već kako! DAKLE, pusti mene, I POČNI DA UPOTREBLJAVAŠ TAJ TVOJ GENIJALNI MOZAK TAKO, DA NE MORAŠ SVAKIH POLA GODINE DA PREŽIVLJAVAŠ TRAUME ZA KOJE SI SAMA KRIVA! I PRESTANI DA VREDJAŠ SVE OKOLO, JER SI ZAISTA SMEŠNA! A BIĆU I KONKRETAN: KADA SAM STAO IZA TEBE U TVOM SRANJU SA VRANJEŠOM, NI CECA NITI BILO KO MI NIJE REKAO NISTA LOŠE, ZATO ŠTO SAM TO URADIO! I JA BIH TO URADIO PONOVO! ALI ĆU TI REĆI I OVO: RUŽNO JE, BEDNO JE, i JADNO JE, VREDJATI DECU, NEČIJU DECU, TAKO RUŽNO I BEZOČNO, KAO ŠTO TI VREDJAŠ CECINU DECU! TREBA DA TE BUDE SRAMOTA! SAD SI SE OPET “razgoropadila” POŠTO MISLIS DA SI JAKA! PA DOBRO “ RUSIJO “ostani u tom ubedjenju, dodaj gas TOM TVOM GENIJALNOM MOZGU, (recimo sada neka radi 350 na sat), ali promeni smer kretanja! UŠLA SI U JEDNOSMERNU! zakucaćeš se u nešto što možda ide 20 na sat, pa ćeš da najebeš! A JA ĆU SVOJOM BICIKLOM DA NASTAVIM….. PA MOŽDA OBIDJEM I CELU RUSIJU….. BICIKLOM!
O KAKVIM KRIMINLCIMA TI PIŠEŠ I PRIČAŠ, kada ih niko u svom “LJUBAVNOM CV – ju”, NEMA VIŠE OD TEBE! Hoćeš da nabrajam… ?

lukas1
Loading..
loading...