SVE JE DJELOVALO NORMALNO NA PRVI POGLED Trudnica nosila blizance, nije radila ultrazvuk, a onda otišla na porođaj! Ljekari su bili užasnuti viđenim! - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

SVE JE DJELOVALO NORMALNO NA PRVI POGLED Trudnica nosila blizance, nije radila ultrazvuk, a onda otišla na porođaj! Ljekari su bili užasnuti viđenim!

Smatra se da bi djevojčici dodatni udovi mogli da budu uklonjeni operacijom u Džaipuru. Indijka je rodila ćerku sa četiri noge i tri ruke pošto je bila spojena sa drugom bebom u materici.

trudnoca-nsl

Radžu, (24), nosila je normalno dječaka i djevojčicu, sve do petka i dolaska u bolnicu u Tonku u Radžastanu. Dečak se rodio zdrav, a na djevojčici su ostale dodatne noge i ruke koje su joj pokrivale grudi i stomak.

Ljekari veruju da je Radžu nosila trojke, ali da se jedna beba srasla na svojoj sestri. Dr Rohiteš Mena, hirurg koji je porodio bebe, rekao je: “Radžu je prirodno rodila blizance oko 02:46”.

loading...
trudnica-1


– Muško dijete je normalno, ali žensko je slučaj spojenih blizanaca. Imala je problema sa disanjem. Stavili smo je na kiseonik podršku i vitalne funkcije su joj sada stabilne.

beba2

– Odvešćemo je u bolju bolnicu u Džajpuru radi daljeg liječenja i pedijatrijske hirurgije. Majka i 

Loading..
loading...