ŠTA OMILJENI UKUS SLADOLEDA OTKRIVA O VAMA? ČOKOLADU VOLE ZAVODNICI, A LJUBITELJI PISTAĆA SU OLIČENJE ELEGANCIJE - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

ŠTA OMILJENI UKUS SLADOLEDA OTKRIVA O VAMA? ČOKOLADU VOLE ZAVODNICI, A LJUBITELJI PISTAĆA SU OLIČENJE ELEGANCIJE

Osvježenje od vrućina često na pruži i obožavana ledena poslastica – sladoled. Svako ima najdražu aromu sladoleda koja, iznenađujuće, može da otkrije nešto i o karakteru osobe. Zabavite se i pročitajte šta omiljeni ukus sladoleda govori o vama.

Ilustracija

ČOKOLADA

Koketna ste, zavodljiva, živahna i šarmantna osoba. Na vašem dobrom izgledu i pameti drugi vam često zavide. Štaviše, često žele da budu poput vas. Obdareni ste retkim talentom o kojem većina može samo da sanja. Ipak, nerijetko ste i lakovjerni, te volite da vam je život ispunjen dozom dramatike.

VANILA

Volite rutinu, jednostavan i miran život bez previše neočekivanih uzbuđenja i situacija koje niste mogli da predvidite. Neki bi vaš život opisali dosadnim, ali vi jednostavno znate da cijenite život sam po sebi i da uživate u sitnicama i malim zadovoljstvima.

VOĆNI UKUSI

Tolerantna ste, obzirna i odana osoba. Krasi vas sposobnost logičnog razmišljanja u svakoj situaciji. Isto kao što imate tolerancije prema drugima, očekujete da i drugi budu tolerantni prema vama. Vaš životni moto je ”živi i pusti druge da žive”. Ustvari vam nije ni bitno šta drugi misle o vama, jer ste se vi pomirili sa svojim životnim odlukama.

STRAĆATELA

Zahtjevna ste, odlučna i dosljedna osoba koja se ne odriče svojih principa i uvjerenja. Tražite mnogo i od sebe i od drugih, te gotovo nikada niste potpuno zadovoljni. Izbirljivi ste, ali barem znate šta želite. Ipak, ne bi bilo naodmet da se ponekad opustite, budete spontaniji, uživate i da se nagradite za sopstveni rad i trud.

PISTAĆI

Krase vas prigušena sofisticiranost i damski maniri. Uvijek ste uglađeni, uljudni, a vaš ”gospodski” riječnik impresionira svakoga s kim razgovarate. Nije ništa neobično vidjeti ljubiteljku pistaća na plaži u šeširu s velikim obodom – jer ona voli eleganciju i damski stil.

SLADOLED S KOMADIĆIMA ČOKOLADNOG KEKSA

Pomalo ste štreberski tip, ali na potpuno simpatičan način i drugi vas smatraju milom i vrlo pametnom osobom. Obožavate da čitate i kod kuće vrlo vjerovatno imate hrpu knjiga. S knjigom u ruci vi ste na svome. Omiljena mentalna hrana vam je upijanje novih znanja i širenje vidika.

LJEŠNJAK ILI ORAH

Privržena ste, poštena, savjesna i pristojna osoba. Imate visoke standarde kada je riječ o tome što je ispravno, a šta nije. Uvijek se bojite da ćete povrijediti tuđa osjećanja.

Loading..
loading...