SRBI U NEVJERICI, NOVAK SE ZBOG ZDRAVLJA ODRIČE TENISA: “Pričao sam sa suprugom, roditeljima i braćom i...” - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

SRBI U NEVJERICI, NOVAK SE ZBOG ZDRAVLJA ODRIČE TENISA: “Pričao sam sa suprugom, roditeljima i braćom i…”

Biće sjajan šta god bude radio.


Novak Đoković je veoma otvoreno govorio o poznim teniskim danima i sada već čuvenoj trci tri najbolja igrača na planeti u kojoj su sem njega Rafael Nadal i Rodžer Federer.

265688-nole-1-f

Reč je o nadmetanju ko će iz verovatno najboljeg teniskog trougla ikada imati najviše osvojenih grend slem titula, kada se podvuče crta i sada već veterani budu penzioneri.

Sve češće se upravo i govori o tome da u će ta trka ostaviti u tenisu Federera, Nadala i Đokovića i više nego što bi želeli pomenuti igrači, samo da bi bili najbolji. Međutim, srpski as je poručio da ne želi da žrtvuje porodicu i zdravlje zarad rezultata.

nole


– Da li su rekordi važniji od vremena koje provedem sa porodicom? Da li su bitniji od mog zdravlja ili nekih drugih stvari? Nisu! Potpuno sam otvoren i sto odsto iskren oko svega, mnogo pričam sa suprugom oko toga svega, sa roditeljima, braćom, ljudima koji su mi bliski, jer želim da shvatim kako oni gledaju na sve to, izjavio je Đoković u intervjuu za CNBC.

Srpskom teniseru su deca najbitnija od svega.

– Otac sam dva anđela i vreme koje provodim sa njima mi je veoma dragoceno. Ne želim da prođem kroz živoz i da shvatim da nisam bio tu, da sam propustio neke najvažnije stvari u njihovom odrastanju.

nole1


Kada su Novaka Đokovića iz CNBC-a upitali da li može da zamisli svoj život bez tenisa, rekao je:

– I da i ne. Mogu da zamislim zato što se ne bojim života bez tenisa. Srećnim me čini i mnogo drugih stvari, ali isto tako sam rekao i ne, zato što to i neće biti život bez tenisa. Zbog toga što i kada ne budem igrao, biću i dalje aktivan u sportu. Želim da imam svoju akademiju, da prenesem sva svoja iskustva novim generacijama koje stasavaju u Srbiji, zaključio je Novak.
Izvor: alo.rs

Loading..
loading...