SEVERINA OTKAČILA IGORA, GOTOVO JE: Igoru zalijepila otkaz, pa našla PRAVOG PROFESIONALCA? SVE JE PUKLO! ShareTweet Reddit - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

SEVERINA OTKAČILA IGORA, GOTOVO JE: Igoru zalijepila otkaz, pa našla PRAVOG PROFESIONALCA? SVE JE PUKLO! ShareTweet Reddit

Severina Kojić dala je otkaz suprugu Igoru koji je poslednjih mjeseci bio njen menadžer i nedavno zaposlila novog. Kako Kurir saznaje, u pitanju je Alen Ključe, koji organizuje koncerte i događaje po Hrvatskoj i regionu, a sa kojim je pjevačica na pojedinim projektima i ranije povremeno sarađivala.

Snajka Dragana Kojića Kebe se na ovaj korak odlučila jer nije bila zadovoljna kako njen muž obavlja posao poslije prekida njene saradnje sa dugogodišnjim menadžerom Tomislavom Tomicom Petrovićem.

severina1

Foto: Instagram

loading...

“Severina je bila sigurna da niko bolje od njenog muža Igora neće voditi njenu karijeru. Doduše, to je najbolje radio njen bivši menadžer Tomica, ali kako su se razišli, pjevačica jedva da ugovori neki nastup. Računi i troškovi se gomilaju, a posla nema dvooljno jer Igor nema dovoljno iskustva da bi vodio njenu karijeru. Uspio je on da ugovori nekoliko nastupa, ali to je sve bilo slabo i nedovoljno za Severinine standarde i renome. Zato je nedavno odlučila da Igoru da otkaz i oslobodi ga te obaveze, te da zaposli profesionalnog menadžera kako bi se vratila na estradni kolosek”, kaže izvor blizak pjevačici.

1098449-igor-kojic-severina-kojic-ls

Foto: Instagram

On tvrdi da Seve ipak nije potpuno zanemarila Igora, već mu je ostavila zaduženje da bude njen kamerman za društvene mreže:

“Sve muzičke zvezde posljednjih godina se reklamiraju na društvenim mrežama i zato je Severini važno da snimci koje kači budu vrhunski, a Igor se u tome do sada jako dobro pokazao.”

Severina Kojić možda nije zadovoljna muževljevim menadžerskim umijećem, ali u braku sa njim je očigledno srećna, bar ako je suditi po njenim objavama na društvenim mrežama. Pjevačica je juče mužu emotivnom porukom čestitala rođendan.

severina-ns

Foto: Instagram

“Stvorio te Bog samo mog da te volim, nebo kaže da bez tebe ne postijim, odnio mi s lica smijeh ko god je tija, a ti si to, a ti si to promijenio. Srećan rođendan, anđele moj dragi, hvala ti za sve”, napisla je pjevačica na Instagramu.

 (Novi.ba/Kurir)

Loading..
loading...