SANJA KUŽET SLOMLJENA, PROLAZI KROZ TEŽAK PERIOD: Došla na rođendan Ane Bekute, PA OTKRILA VELIKU ISTINU! - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

SANJA KUŽET SLOMLJENA, PROLAZI KROZ TEŽAK PERIOD: Došla na rođendan Ane Bekute, PA OTKRILA VELIKU ISTINU!

Sanja Kužet zajedno sa izabranikom Nemanjom Živojinovićem otišla je na proslavu 60. rođendana pjevačice Ane Bekute, iako joj trenutno uopšte ne cvjetaju ruže.

Voditeljica, naime, trenutno prolazi kroz težak životni period, s obzirom na to da njeni roditelji imaju problema o kojima nije htjela da detaljiše.

“Privatno se u mom životu ne dešavaju lijepe stvari. Ja sam se večeras potrudila da mimo svih nedaća ispoštujem Anu i da zaista budem pravi prijatelj. Želim da pokažem sebi da neke stvari u životu mogu da gledam opet sa pozitivne strane”, izjavila je Sanja.

sanja1

foto: Instagram

Uprkos lošim stvarima, voditeljka je vidno bila nasmijana i raspoložena i, kako kaže, sa tugom izlazi na kraj profesionalno.

“Moj osmijeh je nekada maska, nekada pravi, ali postala sam surovi profesionalac. To sam dokazala sebi kada sam radila prethodno finale ‘Zvezda granda’ kada su mi to jutro saopštene neke ružne vijesti”, otkrila je ona

sanja-ig

foto: Instagram

Novi.ba/Kurir.rs

Loading..
loading...