Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

SAMA KOST I KOŽA, PRIJA SMRŠALA 20 KILOGRAMA NAKON PORODA: Isplivale slike, OVO JE NJENA TAJNA! (FOTO)

Aleksandra Prijović kaže da četiri meseca nije jela ništa slatko i masno i poručuje svim ženama da se u trudnoći ne opterećuju kilažom

Aleksandra Prijović uspjela je da za četiri mjeseca skine čak 20 kilograma! Popularna pjevačica otkrila je za Informer kako se tako brzo stesala nakon porođaja i povratila mladalačku liniju.

Plan od nutricioniste

Prija je imala veliku želju da se što pre vrati u top-formu, ali zbog carskog reza još ne može da vježba u teretani.

– Smršala sam 20 kilograma, povratila sam kilažu koju sam imala prije nego što sam ostala u drugom stanju. Možda sam sada čak i mršavija nego prije trudnoće – kaže pjevačica, koju smo u četvrtak uveče zatekli na festivalu Ulaz, na kojem je nastupala, prvi put u Beogradu nakon što je 6. marta na svijet donijela sina Aleksandra.

Pjevačica je objasnila kako je za tako kratko vrijeme toliko smršala.

265600-16-prijovicka-glavna-iff

(foto: Aleksandar Jovanović)

– Nakon što sam rodila Aleksandra, hranim se zdravo, ne samo zbog kilaže već zbog njegovog zdravlja, jer ga dojim. Pridržavam se plana ishrane koji sam dobila od nutricioniste. Potpuno sam iz jelovnika izbacila slatkiše, masnu hranu, gazirane sokove i testo. Jedem salate, ribu, razno povrće, pijem cijeđene sokove i svakodnevno unosim dosta tečnosti. Tako su se kilogrami gubili i ja sada izgledam baš kako sam željela. Što se tiče fizičke aktivnosti, nisam smjela da treniram jer sam se porodila carskim rezom – ističe pjevačica i savjetuje sve žene da poslije porođaja ne bi trebalo da se opterećuju izgledom:

– Nemam specijalni savjet za buduće mame. Najbolje je da svaka žena radi onako kako misli da treba da bi bila zadovoljna sobom i svojim izgledom. Nije sve ni u kilogramima.

Nakon što se tako fino stesala, Prija je počela da nastupa jer se uželela posla.

– Nedostajala mi je publika, baš se radujem svakom nastupu. Slobodno vrijeme uvijek provodim sa sinom Aleksandrom. Kad on zaspi, ja odem da radim, kada se on ujutru probudi ujutru, ja sam pored njega, tako da mu mama nikada ne nedostaje. Kada imamo poslovne obaveze, moji i Filipovi roditelji nam pomažu oko čuvanja sina – priča pjevačica i priznaje da bez muža ne bi mogla sve da postigne:

– Filip je moja najveća podrška. On me ne prati non-stop na koncertima, samo kada nastupam u Beogradu ili nekom bližem gradu.

666b7655d8bfeffeaa56ad263402959e

(foto: N. Jovanović)

Savršeno putovanje

Prijovićka je otkrila i ko je od njih dvoje stroži prema malom Aleksandru:

– Vjerujem da ću ja više da razmazim sina nego tata. Aleksandar je stvarno dobra i mirna beba, ne pravi nikakve probleme. I sada kada smo bili u Monte Karlu, on je sve vrijeme spavao, nije mnogo plakao, pa nam je i prvo putovanje sa njim bilo savršeno – priča naša sagovornica.

loading...