Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

SADA JE PROCURILO, ŽIRI DA SE STIDI: Evo šta je Džejli rekla Marija prije finala “ZVEZDA GRANDA”

Pobjeda u muzičkom showu “Zvezde Granda” sinoć je otišla  u ruke Džejle Ramović iz Goražda. 

Ona kaže da je euforija ne napušta od trenutka kada je shvatila da je pobjednica.

dzejla6

(Foto: Printscreen)

– Predivan je osjećaj. Mislim da ne postoje riječi kojima bih mogla da opišem sve. Čitavo takmičenje je za mene prelijepo iskustvo, mnogo toga sam naučila, a u nekim momentima mogu da kažem da mi je pomoglo da sazrim kao pjevač. Donijelo mi je mnogo toga, ali naravno da je bilo odricanja. Smjenjivale su se suze, smijeh, borba, ali na kraju sam uspjela da iz svega izađem kao pobjednik – kroz smijeh poručuje mlada Džejla i dodaje čega je sve morala da se odrekne za posljednjih devet mjeseci da bi došla do prvog mjesta:

– Dugo nisam u svom Goraždu, pretežno sam u Beogradu. Nisam viđala često roditelje i prijatelje, a mnogo sam izostala i iz škole. Bilo je tu i nekih problema iz nekog razloga, ali nećemo o tome. Na kraju sam sve uspjela da prevaziđem.

dzejla

(Foto: Printscreen)

Pobjednica kaže da je tek nakon što joj je saopšteno da je ušla u finale, počela da priželjkuje pobjedu.

– Svaki kandidat se potajno nadao pobjedi. Mi smo u finalu, a svaki do jednog ima pravo da se nada, ali ja nisam previše da se ne bih razočarala. Sada mogu da kažem da pobjedu posvećujem roditeljima, oni su moj najveći vjetar u leđa – kaže mlada nada muzičke scene i otkriva kakva je privatno kad se kamere ugase:

– Volim da se družim sa prijateljima i da svaki slobodan trenutak provedem s njima. U posljednje vrijeme nisam imala mnogo vremena, ali čim se vratim u moje Goražde sve ćemo nadoknaditi. Sa ljudima koje ne znam povučena sam, tiha i mirna.

dzejla1

(Foto: Printscreen)

Dio njenog stajlinga bila je i narukvica koja joj donosi sreću.

– Nisam imala baš amajliju, samo nosim narukvicu koju nikada ne skidam – iskrena je Ramovićeva u intervjuu za “Blic”, koja se za takmičenje prijavila slučajno dok je gledala najavu nove sezone “Zvezda Granda” i dopao joj se žiri. Džejli je mentorka tokom ovog takmičenja bila Marija Šerifović, koja joj je dala savjet kojeg se pridržavala: “Pjevaj da ti bude lijepo i da žiri bude sramota da ne glasa za tebe.”

loading...