PRVI SUSRET DUŠKA I OGNJENA NAKON AFERE S KARLEUŠOM! Zavladao MUK kad je Vranješ ušao u ložu, a kako ga je Tošić mrko pogledao svi su se sledili - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

PRVI SUSRET DUŠKA I OGNJENA NAKON AFERE S KARLEUŠOM! Zavladao MUK kad je Vranješ ušao u ložu, a kako ga je Tošić mrko pogledao svi su se sledili

Duško Tošić i Ognjen Vranješ sreli su se prvi put nakon porno-afere koja je potresla Balkan, a čiji su glavni akteri bili upravo bivši bh. reprezentativac i Jelena Karleuša.

Šok-susret odigrao se na stadionu Partizana, gdje su obojica došla da prate derbi utakmicu između Crvene zvezde i Partizana.

1979207-tosic-ff

FOTO: PRINTSKRIN

“Duško je došao sa mlađom ćerkom Nikom i smestio se u prvu ložu. Društvo su im pravili Duškovi prijatelji i moglo se reći da su svi bili dobro raspoloženi. Nakon petnaestak minuta na stadion je ušao i Ognjen Vranješ sa prijateljima, koji su se smestili samo dve lože od njihove. U trenutku kada je Vranješ seo na svoje mesto, bukvalno u celom tom delu stadiona zavladao je muk! Svi su gledali u jednu, pa u drugu stranu očekivajući reakcije”, govori Kurirov izvor, koji se našao na licu mesta.

“Ubrzo su Duška drugovi obavestili da u njegovoj neposrednoj blizini sedi Vranješ, ali Tošić nije uspeo da se obuzda, nego je pogledao u njegovom pravcu. U tom trenutku njih dvojica su se bukvalno pogledali u oči i to toliko mrko da se činilo da će se obračunati, uprkos tome što između njih sede ljudi”, završava priču izvor, koji se našao na licu mjesta.

1947101-44564646-ff


FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Kako sagovornik navodi, Vranješ mu se sve vrijeme smijao u lice, dok Duško nije skrivao netrpeljivost prema kolegi, što je odavalo njegovo namršteno lice. Prijatelji koji su došli s Tošićem tvrde da se sve vrijeme suzdržavao da kćerkica ne primjeti da je neraspoložen, pa se trudio da priča s njom kako bi skrenuo pažnju s rivala.

Podsjetimo, početkom godine kao bomba odjeknula je vijest da je Jelena Karleuša dvije godine bila u ljubavnoj vezi s Ognjenom Vranješom, što je on i potvrdio objavivši prvo zajedničke, a nakon toga i eksplicitne fotografije koje je pjevačica njemu slala tokom veze.

1977981-whatsapp-image-20190909-at-14-59-45-ff

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Loading..
loading...