PROGORILA SAM NAMJEŠTAJ CIGARETOM, bojala sam se da će neko vidjeti i otkiti da pušim pa sam na internetu pronašla ovaj trik i TRAGOVA VIŠE NIJE BILO! Ovo je NEVJEROVATNO! - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

PROGORILA SAM NAMJEŠTAJ CIGARETOM, bojala sam se da će neko vidjeti i otkiti da pušim pa sam na internetu pronašla ovaj trik i TRAGOVA VIŠE NIJE BILO! Ovo je NEVJEROVATNO!

U nastavku ćemo sa vama podijeliti nekoliko savjeta koji će vam pomoći u rješavanju ovog problema. 

tepih

Nakon odlaska gostiju, vjerujemo da vam se mnogo puta dogodilo da pronađete mjesto na namještaju ili tepihu  koji je propržen cigaretom, a vrlo lako se može desiti da to i Vi uradite, sasvim slučajno. Nema potrebe za brigu, jer od sada ćete znati metod koji će vam pomoći da progorjelo mjesto bude nevidljivo.

tepih

Na izgorjelo mjesto nanesite nekoliko puta malo hidrogena, ali je jako bitno da prije toga saznate da li to izgorjelo mjesto pušta boju. Ukoliko pušta boju ovaj postupak nemojte nikako raditi, jer će Vam uništiti namještaj i učiniti još veću štetu. Ako namještaj ne pušta boju, stavite hidrogena, malo protrljajte, a zatim isperite. Ovaj postupak ponavljajte nekoliko puta.

limun-sa-tvrdom-kozom-960x600

Možete se odlučiti i za limun. Dovoljno je da istrljate limun na izgorjelo mjesto, a zatim da namještaj stavite na sunce. Na ovaj način će izgorjelo mjesto neće primijetiti.

krompir10

Ukoliko Vam se proprži tepih, uzmite komadić krompira, a  zatim jendostavno protljajte na tom mjestu. Nakon toga uzmite makazice i odstranice crne dijelove od proprženosti.

Loading..
loading...