OVO JE ZARUČNIK KIJE KOCKAR, USKORO SE UDAJE ZA POZNATOG FUDBALERA: Njen prijatelj sve potvrdio, A ONDA SE OGLASIO SLOBA! (FOTO) - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

OVO JE ZARUČNIK KIJE KOCKAR, USKORO SE UDAJE ZA POZNATOG FUDBALERA: Njen prijatelj sve potvrdio, A ONDA SE OGLASIO SLOBA! (FOTO)

Pobjednica prve sezone Zadruge nakon samo dva mjeseca zabavljanja poželjela je brak i porodicu sa sportistom

Kristina Kija Kockar udaje se za bivšeg fudbalera Crvene zvezde, Miloša Dimitrijevića, koji je bio u vezi sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Kako prenose mediji, pobjednica prve sezone Zadruge nakon samo dva mjeseca zabavljanja poželjela je brak i porodicu sa sportistom.

loading...

– Miloš je ubrzo poslije raskida sa Dušicom uplovio u vezu sa Kijom. Upoznali su se u Istanbulu preko prijatelja. Odlično funkcionušu, imaju povjerenja jedno u drugo i žive za trenutke koje provode zajedno – otkriva dobro obaviješteni izvor i dodaje:

kija-kockar-2-830x0

(foto: Printscreen)

– Pošto se zaljubljeni par skoro ne razdvaja, njihovi prijatelji prozvali su ih da žive kao muž i žena. Malo, pomalo i došli su na ideju da bi to zaista moglo da se dogodi. Miloš je rekao Kiji da bi volio da mu bude supruga, što je nju usrećilo. U njihovom društvu uveliko se priča o svadbi – kaže izvor.

Lepi Mića, koji je nakon Zadruge 1 ostao u korektnim odnosima sa Kijom, potvrdio je ova saznanja.

586915-dusica-jakovljevic-ff

(foto: Društvene mreže)

– Vidio sam se sa Kijom. Pohvalila mi se da je sa onim malim fudbalerom u vezi i da joj jako prija. Rekla mi je da se udaje, da je pronašla ljubav svog života, da se osjeća fenomenalno i da nikad nije bila sretnija i voljenija. Dečko vodi računa o njoj i zbog te pažnje koju joj pruža, ali i velike ljubavi, ona hoće da se uda. E sad, ne znam da li se šalila ili je bila ozbiljna, ali poznajući je, rekao bih da je to istina. Ja im od srca želim sve najljepše, a što se mene tiče, mogu i da im kumujem – rekao je Lepi Mića.

Kija i Dušica nisu bile dostupne za komentar, a ni Kijin bivši muž, Sloba Radanović nije bio rad da priča na ovu temu:

– Ne zanima me – bilo je sve što je rekao na vijest da se njegova bivša žena udaje.

Kad se saznalo da je Kija sa Milošem, ona se oglasila na Instagramu:

– Nikome nisam skinula dečka ili otišla na ljetovanje sa zauzetim dečkom. Takvi epiteti ne stoje pored mog imena.

dusica1

(foto_: Printscreen)

Dušica nije komentarisala vezu Kije i bivšeg, ali je tada poručila da je uvijek zaljubljena.

Loading..
loading...