NOVI ČLAN ŽIRIJA U ZVEZDAMA GRANDA, SAŠA POPOVIĆ SVE IZNENADIO: Ostali su bez riječi kad su njega ugledali, NEMA POPULARNIJEG U REGIONU! - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

NOVI ČLAN ŽIRIJA U ZVEZDAMA GRANDA, SAŠA POPOVIĆ SVE IZNENADIO: Ostali su bez riječi kad su njega ugledali, NEMA POPULARNIJEG U REGIONU!

Čini se kako je ljetni odmor prijao članovima žirija “Zvezda Granda” jer su se danas na posao vratili odmorni, nasmijani i raspoloženi za rad. U novoj 14. sezoni zasedaju u istom sastavu, a u svakoj emisiji pridružiće im se po jedan gostujući član koji će takođe imati ulogu mentora. 

grand1

Foto: Grand online

U prvoj epizodi koja se emituje već 21. septembra u 21 sat gost će biti Alen Ademović koji je ravnopravno učestvovao u takmičenju i imao pravo da odabere kandidata sa kojim će da radi ove sezone. 

grand2

Foto: Grand online

Poslije odmora koji je provela sa porodicom u Turskoj i Grčkoj, Sanja Kužet vratila se nikad ljepša i zgodnija. 

Jelena Karleuša se ovaj put odlučila za mastilo plavu haljinu sa perjem u kojoj je izgledala ekstravagantno, a na njoj je pisalo “super girl”. 

grand3

Foto: Grand online

I Viki Miljković je prijala pauza jer je za to vreme potpuno promijenila imidž. Pored toga što se ošišala, ona je anagažovala stiliste da porade na njenom stajlingu za novu sezonu takmičenja. Trud se isplatio!

grand4

Foto: Grand online

U prvom krugu biće 17 emisija u kojima će se predstaviti po 20 takmičara. Novim pjevačkim nadama posebno se raduje Marija Šerifović koja želi da opravda titulu pobjednika među mentorima. 

grand5

Foto: Grand online
U razgovoru sa učesnicima najveći strah i dalje predstavlja panik taster koji radi i ove sezone

Loading..
loading...