Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

NIKOLA ROKVIĆ POSLAO JASNU PORUKU NAKON POBJEDE DŽEJLE RAMOVIĆ U ZG: Kako vas bre nije sramota?? A onda mu je Željko Samardžić brutalno odgovorio (FOTO)

Nikola Rokvić izrevoltiran je glasovima na muzičkom takmičenju Zvezde Granda, gdje je pobjedu odnijela mlada Džejla Ramović. 

Naime, on se pratiocima “požalio”, pa podijelio kako i zašto je dao svoje glasove upravo pobjednici. Međutim, nešto mu se i nije dopalo u samom sistemu žiriranja. 

873x400

(Instagram)

“Jučer sam učestvovao u glasanju za novu “Zvezdu granda”. Kada je trebalo da dam 12 poena, razmišljao sam se između Milice Čikarić i Džejle Ramović…Malu prednost sam dao Džejli… Djevojka je zasluženo pobijedila, fantastičan vokal, ima sve predispozicije da bude zvijezda! Sjenku na sve su bacile pojedine kolege… Ako mjeriš istim aršinima i daješ 12 poena Džejli, ne možeš dati Milici 0 ili 1 poen… Kako vas bre nije sramota?? Jadno. Sa punim pravom vam je Jelena Karleuša lijepo objasnila… Svim takmičarima želim mnogo sreće i uspjeha i nemojte biti kao pojedini …”, napisao je pjevač na svom Instagramu, pa izavao lavinu komentara.  

nikola-dzejla

(Printscreen)

U ovoj objavi pronašao se i Željko Samardžić koji je po kratkom postupku odgovorio svom kolegi. 

“Dragi Nikola, pošto sam se pronašao u tvom tekstu…moram odgovoriti. Nije me sramota uopšte. Glasao sam po svom ukusu. A jadno je samo to što su mnogi morali da prođu bez ijednog poena, jer tamo niko nije zaslužio nulu. U finalu su baš zato što su izvrsni pjevači… ali Džejla je posebna što se i vidjelo po glasovima publike koji su je na kraju i doveli do pobjede. Žiri uopste nije bio ni potreban. Ali kako god, ružno je da se ne poštuje neko samo zato što ima svoje mišljenje”, napisao je pjevač.

dzejlaa1

(Foto: Printscreen)

(Novi.ba/Kurir.rs)

loading...