NEVJEROVATNO TAČNO: Horoskop otkriva koji je vaš povod za raskid? - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

NEVJEROVATNO TAČNO: Horoskop otkriva koji je vaš povod za raskid?

Svako od nas ima nešto preko čega definitivno ne bi mogao da pređe u emotivnom odnosu, ali nerijetko je baš ta stvar uslovljena karakternim osobinama, koje smo naslijedili od našeg horoskopskog znaka.

Možda je drugima to sitnica, ali vama je baš ova osobina ili navika vašeg partnera, povod za raskid…

Ovan – posesivnost

loading...

Ovnovi ne tolerišu posesivnost i ne žele da se pored svog partnera u bilo kom smislu osjećaju sputano. Oni vole svoju slobodu i čim osjete da ih neko guši, odlaze bez objašnjenja.

svadja

Bik – nepoštovanje

Bikovi su veoma ponosni i od svojih bliskih osoba očekuju poštovanje. Kada ono izostane, za vas više nema mjesta u njihovom životu.

Blizanci – rezervisanost

S obzirom na snažnu energiju i avanturistički duh, Blizanci pored sebe ne trpe zatvorene osobe, koje ne znaju da se zabave i prilagode svakoj situacije, jer im takve osobe kvare zabavu, a Blizancima je to neoprostivo.

Rak – ne pokazivanje emocija

Rakovi su veoma posvećeni partneri i ne mogu da razumiju da se njihov partner pred njima zatvara. Oni žele bujicu emocija na sve strane i ako to ne dobiju u samom početku, sa tim se veoma teško mire.

svadja-u-braku-600x400

Lav – stidljivost

Lavovi su osobe sa jakim samopouzdanjem i pored sebe vide istog takvog partnera. Ne pristaju ni na šta manje, a posebno ne na stidljive i povučene osobe, koje pored njih ne mogu doći do izražaja.

Djevica – pasivnost

Device žive za svoju ambiciju, pa pored sebe ne mogu da zamisle pasivnog partnera bez želje za napretkom.

Vaga – pesimizam

Vage su osobe poletnog duha i nemaju vremena za dramu i pesimizam. Najmanje što žele je da pored sebe imaju osobu koja sve vidi crno.

Škorpija – neiskrenost

Škorpije su veoma direktne i iskrene osobe, koje se gnušaju laži. Kada prvi put uhvate partnera u laži, jasno je da će toj vezi uskoro doći kraj.

laz

Strijelac – ljenost

Strijelčevi su rođeni avanturisti i žele da svaki dan maksimalno iskoriste. Pored sebe žele nekog ko je slične prirode, dok će partnera koji nije u stanju da isprati njihov tempo, ostaviti daleko iza sebe.

Jarac – neodgovornost

Osobe rođene u ovom znaku pored sebe žele zrelog i odgovornog partnera, razmaženi i neodgovorni ljudi, jednostavno nisu prava osoba za njih.

Vodolija – praktičnost

Vodolije nikada nisu sa obje noge na zemlji. Nerijetko žive u svijetu mašte i ne vole kada im neko konstantno ruši iluzije, zato su krajnje praktični ljudi definitivno pogrešne osobe za Vodolije.

raskid-veze-e1544708753802

Ribe – neosećajnost

Ribe su potpuno predane svojim emocijama i snovima, a partner koji ne saosjeća s njima, definitivno ih može samo povrijediti. Emocionalno nedostupne osobe, nikako ne mogu biti idealni partneri osobama rođenim u znaku Ribe.

Novi.ba/ lepotaizdravlje

Loading..
loading...