NEVEN CIGANOVIĆ OTKRIO KARLEUŠINU NAJVEĆU TAJNU, OBJAVIO SLIKE KAO DOKAZ: Vidite li ovaj šešir na njenoj glavi? Kad čujete TAJNU ostat ćete u ŠOKU! - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

NEVEN CIGANOVIĆ OTKRIO KARLEUŠINU NAJVEĆU TAJNU, OBJAVIO SLIKE KAO DOKAZ: Vidite li ovaj šešir na njenoj glavi? Kad čujete TAJNU ostat ćete u ŠOKU!

Kontroverzni Neven Ciganović putem društvenih mreža prozvao je Jelenu Karleušu.

On tvrdi da je Jelenin moderni  šešir sa kojim se sve vrijeme fotografiše ustvari jeftin modni detalj i košta 10 dolara.

jelenaig

Foto: Instagram

loading...

 – S obzirom da Maji Šuput i Grubnićki nije još stigao paket iz Kine, za ovaj “must have” trend ove ljetnje sezone se pobrinula ova samoprozvana “modna ikona Balkana”. Tako ekipo ako i vi želite da budete “u trendu”, a najahali ste se dušeka već dvije sezone za redom, samo da znate da su ovog ljeta na svim društvenim mrežama hit ovi slamnati klobuki koji štite “cijelu plažu” od opasnih UV zračenja, a možete ih nabaviti poput ove “modne ikone” za svega 10 dolara“, napisao je Neven.

neven1

Foto: Instagram

Inače, Neven Ciganović već dugo vremena skreće pažnju na sebe, zbog mnogobrojnih plastičnih operacija kojima se podvrgao tokom prethodnih godina.

Modni stilista iz Hrvatske bio je učesnik “Velikog brata”, “Farme” i “Parova”, promijenio je lični opis, a na društvenim mrežama često se mogu pronaći komentari da podsjeća na lutku, piše “Blic.rs”.

neven1

Foto: Instagram

Cigi nikada nije krio da je veliki ljubitelj plastičnih operacija i tetovaža,pa on danas više liči na lutku nego na čovjeka. 

“Kada sam bio u srednjoj školi, odlučio sam da smršam pa sam postoa anoreksičan i bulimiča. bio sam jako opsjednut svojim izgledom”, rekao je cigi jednom prilikom. 

neven6

Foto: Instagram

On  je davno priznao da se u Italiji, dok je radio kao model, podvrgao plastičnoj hirurgiji i to da bi podigao kapke, dva puta je išao pod nož da bi pojačao jagodice i bradu, a usta je napumpao silikonima. 

neven5

Foto: Instagram

Išao je u Iran da operiše već operisani nos.  

U Istanbulu je dio kose presadio na obrve, za koje je htio da budu čupavije nego do tada. 

neven4

Foto: Instagram

Na tijelu ima preko 20 tetovaža, a samo neke od njih su sunce, sidro, poljupci, natpisi, ptice, a ima istetoviranu i Severininu sliku. 

neven3

Foto: Instagram

 Neven je u Londonu snimio emisiju “Plastičan i ponosan”, a u istoj je njegova prijateljica otkrila kako je u mladosti bio skroman i stidljiv dečko. 

neven2

Foto: Instagram

“Samo želim da zaustavim starenje. Želim da izgledam kao da imam 47 zauvijek”, rekao je Ciganović.

neven1

Foto: Instagram

Loading..
loading...