NESTALA PJEVAČICA, SVI SU U ŠOKU, NE JAVLJA SE NA TELEFON: Nije se pojavila na dogovoreni nastup, A ONDA SE POJAVILA OVA INFORMACIJA! - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

NESTALA PJEVAČICA, SVI SU U ŠOKU, NE JAVLJA SE NA TELEFON: Nije se pojavila na dogovoreni nastup, A ONDA SE POJAVILA OVA INFORMACIJA!

Andreana Čekić sinoć je imala zakazan nastup u Budvi, koji je i sama najavljivala, ali se nije pojavila pred publikom.

Naime, najčudnije je to što su njeni muzičari stigli na vrijeme u lokal, nje nije bilo a nije se javljala na telefon ni svojim saradnicima, ni gazdi lokala.

andreana1-1000x0

(foto: Instagram)

loading...
andreana2

(foto: Instagram)

“Andreana se nije pojavila večeras na nastupu, iako je danima najavljivano, a veliki broj ljudi došao je da je sluša. Ona se satima nije pojavljivala, a nikome se ni na telefon nije javljala. Na kraju su svi napustili lokal, a njeni muzičari koji su se tamo pojavili na vrijeme, pokupili su se i otišli. Svi su bili šokirani zbog ovoga”, otkrio je za Pink.rs dobro obaviješteni izvor.

ghlghl-1000x0

(foto: Alo)

Nešto kasnije Andreana se oglasila na Instagramu i otkrila šta se dogodilo pa ju je sprečilo da ispoštuje publiku ali i sve ostale.

“Izvinjavam se mojoj publici i naravno lokalu u Budvi, ali ne mogu da nastupam večeras jer sam rasjjekla nogu. Hvala svima na razumijevanju, volim vas”, napisala je ona..

andreana

(foto: Screenshot)

Loading..
loading...