NA SCENU JE IZAŠLA NAJZGODNIJA TAKMIČARKA U HISTORIJI ZVEZDE GRANDA: Ali kad su joj pogledali lice, NISU MOGLI SEBI DOĆI! (FOTO) - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

NA SCENU JE IZAŠLA NAJZGODNIJA TAKMIČARKA U HISTORIJI ZVEZDE GRANDA: Ali kad su joj pogledali lice, NISU MOGLI SEBI DOĆI! (FOTO)

Valentina Cvetković ove godine ponovo će se takmičiti u “Zvezdama Granda”, a u prvom krugu odlučila je da se predstavi pjesmama “Zabraniću srcu da te voli” od Cece i “Instagram” Tamare Milutinović. Za vrijeme izvođenja druge pesme, Valentina je od stručnog žirija dobila panik taster, ali je Popović kontra panikom odlučio da produži takmičarkin nastup. 

valentina

Mariji Šerifović nije bilo pravo što Saša ponovo mijenja pravila i pitala ga zašto im produžava “agoniju” da moraju da slušaju takmičare, kojima su pritisnuli panik taster. Saša je smtrao da ova djevojka zaslužuje da otpjeva do kraja obe pjesme, a Ana Bekuta kod koje je Valentina prošle godina bila u timu ostala je zatečena što nije prepoznala o kome se radi. 

grand
grand

Foto: Grand online

U međuvremenu se povela diskusija da li je Jelena bila za panik taster, jer je Marija tvrdila da je Jeleninu čašicu ili “sisicu” za panik ustvari pomjerio Đorđe. “Zašto ti Đorđe pomjeraš Jeleninu sisicu?”, vikao je Popović. Svi su počeli da se smiju kada se povela rasprava oko “sisice”, a Valentina je dobila priliku da otpjeva još jednom delić prve pesme. Nakon što je Saša omogućio da žiri još jednom glasa kada je Valentina završila sa pevanjem, Jelena Karleuša pritisnula je svoj taster i odlučila da ipak želi da bude mentor ovoj kandidatkinji. 

Na društvenim mrežama mnogi su komentarisali kako je takmičarka prezgodna, ali da je uništila lice plastičnim operacijama.

Šta vi mislite?

Pogledajte emisiju:

Loading..
loading...