Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

MELANIA ZABORAVILA OBUĆI GRUDNJAK, TRUMP SE CRVENIO OD STIDA: Sve joj se oslikalo (FOTO)

Na hiljade ljudi je učestvovalo na godišnjoj proslavi Dana nezavisnosti u Vašingtonu, a svačanost je obiljženo nizom muzičkih performansa, vojnim defileima i vatrometom, prenosi Sputnjik.

Odijevna kombinacija prve dame Melanije Tramp je privukla veliku pažnju, a ona je zbog nje pretrpila velike kritike na internetu.

590351-donald-i-melanija-tramp-ls

(Profimedia)

Melanija je nosila bijelu haljinu sa prugastim detaljima u vrijednosti od 1.200 dolara. Nekon što su osvanule prve fotografije uslijedile su oštre kritike.

Prikaži sliku na Twitteru
Prikaži sliku na Twitteru
Prikaži sliku na Twitteru

Melania Trump@FLOTUS

A beautiful tribute to our Nation & the American spirit tonight. We honor & celebrate our cherished history & all those who served & sacrificed so much for the freedoms we have today. God Bless our great military & God Bless the United States. #IndependenceDay82,7 tis.05:50 – 5. srp 2019.Broj osoba koje o tome govore: 19,8 tis.Informacije o Twitter oglasima i zaštiti privatnosti

Mnogi su na Tviteru ovu haljinu uporedili sa praznim komadom papira ili dekicom. Jedna “upućena” osoba je otišla i korak dalje i rekla da Melanijina haljina podsjeća na ruski stil.

“Nisam htio da gledam Trampov govor, ali sam primijetio da Melanija nosi haljinu u ruskom stilu. Trakasti prstenovi su sujevjerje da bi se loši duhovi držali podalje”, napisao je jedan korisnik.

Drugi korisnik je napisao: “Da li Melanija misli da je ovo olimpijski događaj? Zanimljiva haljina”.

loading...