KONAČNO ISPLIVAO RAZLOG PREKIDA PRIJATELJSTVA ANASTASIJE I LUNE: Družile su se 13 godina, OKUMILE SE, ali preko OVOGA Cecina kćerka nije mogla da pređe! - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

KONAČNO ISPLIVAO RAZLOG PREKIDA PRIJATELJSTVA ANASTASIJE I LUNE: Družile su se 13 godina, OKUMILE SE, ali preko OVOGA Cecina kćerka nije mogla da pređe!

Luna Đogani i Anastasija Ražnatović okončale su dugogodišnje prijateljstvo, a konačno je isplivao motiv prekida kumstva kćerke Cece Ražnatović i pobednice “Zadruge 2”, koje je trajalo punih 13 godina.

Na jednom video snimku Luna izjavljuje ljubav Tasi, koja je uporno ignoriše, a zatim je grubo odgurne od sebe.

anastasija

Foto: Instagram

loading...

– Volim te. Anastasija, volim te – ponavlja Đoganijeva, na šta joj Anastasija odgovara:

– Dosadna si! Briga me! Odje*bi! – bila je ošta Anastasija.

Sve se izdešavalo 2015. godine, neposredno pred 18. rođendan Cecine nasljednice, na koji na kraju blogerka nije bila ni pozvana.

 – Luna se nabacivala dečku s kojim je Tasa bila dugo. Klip je nastao u tom periodu, kada je Đoganijeva ubjeđivala mladu Ražnatovićku da joj to oprosti. Anastasija je i prije toga imala zamerke na ponašanje svoje drugarice, prije svega razmaženost i bahatost, pa je to samo bila kap koja je prelila čašu – otkrio je dobro obavješten izvor.

luna4

Foto: Instagram

 Njih dvije godinama bsu ile nerazdvojne, a u jednom periodu života su i živjele zajedno.

 – Lunina majka Anabela se tada preselila u Sarajevo zbog ljubavi, odnosno Andreja Atijasa, i ostavila kćerku u Beogradu. Ona se, kako ne bi bila sama, odmah uselila kod najbolje drugarice Anastasije. Pune dvije godine živjela je kod Cece Ražnatović u porodičnom domu u ulici Ljutice Bogdana. U tom periodu se i okumila sa Tasom, koja ju je krstila – ispričao je izvor.

anastastija

Foto: Instagram

On dodaje da je folk zvijezda brinula o Đoganijevoj ne razdvajajući je od Veljka i Anastasije.

 – Anabela i Gagi su samo povremeno obilazili Lunu. Umesto njih, za maturu i 18. rođendan spremila ju je pjevačica. Čak joj je poklonila i skupocjene haljine da nosi na tim proslavama. Bila joj je velika podrška i kada je Lunin otac Gagi imao problema sa narkoticima. I Anastasija je bila uz nju u teškim trenucima. Na kraju se sve završilo svađom oko momka – ispričao je dobro obavješteni izvor.

Đoganijeva je u “Zadruzi” iznijela svoju verziju događaja koji su doveli do kraha prijateljstva.

lunaig

Foto: Instagram

– Anastasija ima dobru dušu. Družile smo se 13 godina, bile smo kao sestre. Ona je dozvolila da nas razdvoji muškarac, koji joj je bio bitniji od mene. Danas prolazimo jedna pored druge kao dva stranca – izjavila je Luna jednom prilikom u rijalitiju.

(Novi.ba/Informer)

Loading..
loading...