Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

KOLINDA OBUKLA KOŽNU JAKNU I NIKAD KRAĆU LEPRŠAVU HALJINICU: Internet se ustalasao, je li moguće da jedna PREDJSEDNICA NOSI OVO?

Predsjednica Hrvatske poznata je po specifičnom stilu odijevanja, a svaka njena kombinacija pažljivo je izabrana i nerijetko u skladu sa vodećim trendovima, a ipak prilagođena položaju koji ima.

Kolinda Grabar-Kitarović tako je sinoć bila jedna od zvanica u ambasadi SAD-a u Zagrebu, gde je upriličine proslava američkog Dana nezavisnosti, a njeno izdanje za ovu priliku nikog nije ostavilo ravnodušnim.

Riječ je bila o tematskoj zabavi, a u fokusu su bile 50-e godine prošlog vijeka, pa je Kolinda riješila da odgovori na ovaj zadatak i čini nam se da joj je to i pošlo za rukom.Prikaži sliku na Twitteru

Prikaži sliku na Twitteru

U.S. Embassy Zagreb@USEmbZagreb

Croatian President Kolinda Grabar-Kitarovic @KolindaGK arrives at the @USEmbZagreb July 4th reception and is greeted by @USAmbCroatia Kohorst & Ms. Allen. #July4Zagreb13320:44 – 3. srp 2019.Broj osoba koje o tome govore: 29Informacije o Twitter oglasima i zaštiti privatnosti

Naime, poznata Hrvatica pojavila se u lepršavoj haljinici na tufnice, što je zaista retro fazon, ali je ovaj print i danas veoma zastupljen, a upotpunila ju je kožnom jaknom, crvenim cipelama i žutom tašnom.

d-k7okoxyaajqsn

(foto: Twitter)

Sve je dodatno ukrasila mačkastim naočarima za sunce, koje joj zaista odlično pristaju, te viseđim naušnicama. Kolindine fotografije u ovom neobičnom autfitu osvanule su na Tviter profilu ambasade Amerike u Hrvatskoj, a izazvale su brojne komentare na društvenim mrežama i tamošnjim portalima.

Prikaži sliku na Twitteru
Prikaži sliku na Twitteru
Prikaži sliku na Twitteru
Prikaži sliku na Twitteru

U.S. Ambassador Zagreb@USAmbCroatia

Embassy Zagreb hosted our Independence Day party. Thanks to everyone who attended. We had a 1950’s theme. Fun celebration with great food, drink and music. Happy birthday America.9122:16 – 3. srp 2019.Pogledajte druge tweetove korisnika/ce U.S. Ambassador ZagrebInformacije o Twitter oglasima i zaštiti privatnosti

“Hvala svima koji su došli. Tema su bile pedesete. Zanimljiva zabava sa sjajnom hranom, pićem i muzikom”, napisali su oni uz fotografije na kojima je i hrvatska predsjednica.

loading...