KIJA KOCKAR HVALI SE SAVRŠENIM TIJELOM, A SADA SU JE USLIKALI NA PLAŽI BEZ FILTERA I PHOTOSHOPA: Evo kako izgleda u BIKINIJU, svima oči stale (FOTO) - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

KIJA KOCKAR HVALI SE SAVRŠENIM TIJELOM, A SADA SU JE USLIKALI NA PLAŽI BEZ FILTERA I PHOTOSHOPA: Evo kako izgleda u BIKINIJU, svima oči stale (FOTO)

Pobjednica Zadruge 1 Kristina Kija Kockar uživa u Crnoj Gori.

– Uvijek sam srećna i ispunjena. Novi dečko me ispunjava, ispunjavamo se međusobno. Ne traje dugo, ne bih detaljisala o svom privatnom životu jer smatram da nema potrebe – rekla je Kija, a potom se osvrnula na činjenicu koliko joj se život promenio nakon eksponiranja pred kamerama “Zadruge”.

kijaig

Foto: Instagram

loading...

– Sad sam srećnija nego kad sam tek napustila rijaliti. Sada sam i svjesnija, tada sam bila više euforična i nisam znala šta me snašlo. Prošlo je godinu dana i doživela sam dosta lijepih stvari, neprijatnosti, izdaja od prijatelja, saradnika i bliskih ljudi. Sve se promijenilo, postala sam svjesnija, stabilnija i došlo je sve na svoje. Ljudi su spoznali kakva sam, prvenstveno mislim na ljude koji rade oko mene. Nekad nije sve tako kako se čini i nije život Instagram. Ja sam onakva kakva sam bila 24 časa dnevno u “Zadruzi”, samo što sam opuštenija jer nema kamera i sa boljim uslovima. U principu sam ista osoba i nisam se promijenila. Možda drugim ljudima zvučim drugačije sada nego prije, ali to je zbog okolnosti, piše “Blic.rs”.

596987-kija-kockar1-ff-660x369

Foto: Instagram

Na plaži su mnogi primijetili kako Kija izgleda sve bolje i bolje.

kija4

Foto: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

kija3

Foto: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

kija2

Foto: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

Loading..
loading...