Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

KARLEUŠA ĆE POLUDJETI: Objavljeno KO će biti ŽIRI u novoj sezoni ZG, NJENA DVA NAJVEĆA NEPRIJATELJA?!

Aleksandra Prijović udariće na Jelenu Karleušu u sljedećoj sezoni “Zvezda Granda”. Kako prenosi “Informer”, Saša Popović je za honorare za novi žiri izdvojio čak milion eura, a 100.000 namjenjeno je snahi Lepe Brene, koju je JK vrijeđala da je “seljančica koja se druži sa šljamom”, aludirajući na Cecu Ražnatović.

prijovicig

Foto: Instagram

– Popović uveliko sprema novu sezonu “Zvezda Granda”, koja kreće u septembru. Riješio je da digne gledanost, pa je u žiri pozvao snajku svoje prijateljice i gazdarice “Granda” Lepe Brene. Aleksandra je to objeručke prihvatila – otkiva navodno izvor i dodaje da direktor “Granda” očekuje da će između Karleuše i Prijovićeve letjeti perje pred kamerama.

– Biće interesantno kad se nađu jedna pored druge i počnu da se prepucavaju. Njih dvije su u lošim odnosima otkad je Prija na Instagramu postavila fotku sa Cecom. JK, koja godinama otvoreno rat.uje sa Ražnatovićevom, odmah ih je žestoko izvrijeđala – podsjeća sagovornik.

karleusa6

Foto: Instagram

– Karleuša se, naime, tada javno obratila Breninoj snajki, i to baš ispod “sporne” slike: “Draga Aleksandra, izuzetno si mi draga i slatka. I zato ću ti ovo sada javno napisati. Tebi ovaj polusvijet i šljam ne treba”. Prijovićka je obrisala Jelenin komentar ispod slike, a pop pjevačica se zatim oglasila na Tviteru: “Uvažiš seljančicu Priju (zbog Brene), napišeš joj dobar savjet, a ona to obriše i opet postavi sliku sa Nanogicom, Šta ti je ruralni pedigre”.

Kako se dalje navodi, Popović je pored Prije, isplanirao da dovede u žiri zvijezde iz cijelog regiona. Njegova ideja je da napravi nadmetanje između postojećeg tima u kom su JK, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David, Marija Šerifović i novog, koji bi činili pjevači sa prostora bivše Jugoslavije. 

1098449-igor-kojic-severina-kojic-ls

Foto: Instagram

– U sudijskoj stolici sjediće Severina Kojić, za koju je Jelena takođe govorila ružne riječi, ali pored nje Saša pregovara i sa Jelenom Rozgom, za koju se nada da će potpisati ugovor. Ekipi bi trebalo da se pridruži i Karleušina drugarica Dara Bubamara– objašnjava sagovornik.

(Novi.ba/Informer.rs)

loading...