JELENA KARLEUŠA OBJAVILA STATUS, ISPOD SE OGLASILI CECINA KĆERKA I ACA LUKAS: Nezapamćeni haos, ovakva svađa se ne pamti, EVO ŠTA JOJ JE ANASTASIJA PORUČILA! - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

JELENA KARLEUŠA OBJAVILA STATUS, ISPOD SE OGLASILI CECINA KĆERKA I ACA LUKAS: Nezapamćeni haos, ovakva svađa se ne pamti, EVO ŠTA JOJ JE ANASTASIJA PORUČILA!

Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas, brutalno je odbrusio Jeleni Karleuši putem Instagrama.

Sve je počelo kada je Karleuša na Instagram story objavila status kojim napada “pojedine pjevače” koji pjevaju, kako je kazala, kriminalcima na uvce.

jelena1

Foto: Instagram

loading...

Aludirala je Karleuša i na Acu Lukasa koji je bio gost na rođendanu Dragoslava Ilića, srbijanskog “kralja nafte”. 

lukas

Foto: Instagram

– Samo u banana državi Srbiji u medijima možete pročitati hvalospjeve o narko.dilerima i krimi.nalcima, te romantične tekstove o njima, pjevačicama koje im pjevaju na rođendanu i svadbama, šta su jeli i pili… Sve dok se najgori šljam u srpskim medijima promoviše u “biznismene, elitu i gospodu”, obrazovani mladi ljudi će bježati odavde glavom bez obzira – napisala je Karleuša. 

Taj njen status naljutio je Acu Lukasa, koji je odmah poslao poruku Jeleni.

jelena2

Foto: Instagram

 Ne znam zašto se neke persone bune i pominju banana države, kada su baš one upravo najveći ljubitelji “banana”! Jeco, između ostalih i ja sam gost na rođendanu kod mog druga i vrlo uspješnog biznismena i trgovca naftom. Koliko ja znam nafta nije zabranjena za prodaju i trgovinu. A i za korištenje. Ili možda tvoj auto ide na zejtin – počeo je Lukas svoj odgovor. 

Podsjetio je svoju kolegicu da je on nerijetko bio uz nju kada niko nije, da mrzi nepravdu ali da je sada pretjerala i prešla sve granice. 

karleusa6

Foto: Instagram

– Kada se samo sjetim koliko si ti u životu imala kontakata i to veoma prisnih sa ljudima koje sada opisuješ i pokušavaš da staviš u grupu gdje ne pripadaju. Drži se ti ove banana države jer samo još ovdje mogu da trpe tvoje ispade i budalaštine koje sve češće, ničim izazvana, praviš. Da sam znao da će te to baš ovako pogoditi, rekao bih mom prijatelju da i tebe pozove na proslavu rođendana. Sada si pretjerala i prešla sve granice. Jed, sujeta i ljubomora su ono što ljude čini da budu loši a i smiješni – završio je Lukas. 

A jutros je i Jelena objavila svoj brutalni odgovor:

jelena3

Foto: Instagram

Loading..
loading...