JELENA KARLEUŠA BIJESNA IZAŠLA IZ SUDA, advokat iznio ŠOK DETALJE: Evo šta se desilo u sudu, nisu OČEKIVALI DA ĆE OVO JELENA REĆI! - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

JELENA KARLEUŠA BIJESNA IZAŠLA IZ SUDA, advokat iznio ŠOK DETALJE: Evo šta se desilo u sudu, nisu OČEKIVALI DA ĆE OVO JELENA REĆI!

Jelena Karleuša imala je u istom danu zakazana dva suđenja u Prvom osnovom sudu gdje je prvo trebalo da se sastane sa Svetlanom Cecom Ražnatović, a onda i Ognjenom Vranješem. 

jelena

FOTO: Ana Paunković, Kurir.rs

 Naime, postupak je pokrenuo fudbler Ognjen Vranješ, sa kojim je isplivala ljubavna romansa, nakon čega je sporni materijal o divi procurio u javnost. Usledio je pravi rat na društvenim prožet uvredama i teškim riječima, a epilog je tužba po kojoj se vodi postupak protiv Jelene zbog prijetnji ubi.stvom.

jelena1

FOTO: Ana Paunković, Kurir.rs

Pošto se Ognjen nije pojavio prd sudom, Jelena je izašla bijesna, a umjesto nje njena odbrana je iznijela detalje sa današnjeg ričišta. 

jelena3

FOTO: Ana Paunković, Kurir.rs

“Danas je pred sud bila Jelena Karleuša, iznijela je kratku odbranu, negirala je u potpunosti izvršenje krivičnog djela, objasnili su, odnosno odbrana je objasnila da ona nije imala svoj profil, da ona to nije uradila i da ona nema veze sa tim. I da otprilike su to negdje novinari sami pokrenuli neklu medijsku hajku”, izjavio je advokat Ognjena Vranješa.

jelena4

FOTO: Ana Paunković, Kurir.rs

(Kurir.rs)

Loading..
loading...