Iz Haga ga pustili jer su vjerovali da nema ništa od njega: Vojislav Šešelj otkrio kako je pobjedio rak! Hranio sam se po OVOM JELOVNIKU i jeo kilogram smokvi dnevno - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

Iz Haga ga pustili jer su vjerovali da nema ništa od njega: Vojislav Šešelj otkrio kako je pobjedio rak! Hranio sam se po OVOM JELOVNIKU i jeo kilogram smokvi dnevno

Uz pomoć zdrave ishrane i pridržavanja svih saveta ljekara, ali i dvije hemioterapije od po dvije doze kojima je podrvgnut od kada se vratio iz Haškog pr.tvora, lider radikala Vojsilav Šešelj uspio je da pobjedi rak na debelom crijevu i metastaze na jetri!


On za Telegraf kaže da je bio ubjeđen da će uspjeti u borbi protiv opake, sm.tonosne bolesti, te da se zbog toga osjeća odlično.

seselj

– Najviše sam forsirao voće, koje je puno šećera, što je i uticalo na to da se ugojim umjesto da smršam. Da je sezona smokvi još malo potrajala, zgadila bi mi se pomisao na to rajsko voće. Morali bismo i da otvorimo neki tajni prolaz za uvoz iz Crne Gore (smijeh), jer sam dnevno jeo po kilogram smokvi. Takođe, jeo sam i dosta povrća, ali ne valja ni biti samo vegetarijanac – objašnjava Šešelj, koji je ove promjene unio u život po “povraćaju sa službenog puta”.

Predsjednik SRS naglašava da je to što je ostao maksimalno aktivan na političkoj sceni Srbije, kao i to što piše knjige i tako se umno angažuje, takođe doprinjelo borbi.

vojislav-seselj-83-alo-vladimir-markovic-1000x0

– Ne bavim se sportom, ali se trudim da dva puta nedjeljno idem na dvočasovno plivanje. Ne mogu baš da plivam kraul, zbog ugrađenog pejsmejkera, ali praktikujem prsni stil. Ide, onako penzionerski – objašnjava radikal.

smokva4


Ovo je jelovnik koji je Vojislavu Šešelju pomogao u borbi protiv raka:

– Svako jutro prije doručka 3-4 gutljaja soka od sibirske aronije

– Blendirani sok od cvekle, đumbira, peršuna, celer, šargarepa i jabuka

– Svakog dana salata od peršuna, celera, šargarepe (uz dodatak kelerabe, kupusa i rotkvica)

– Zimi svakog dana pojesti do dva nara

– U zavisnosti od sezone, dnevni unos svježih smokvi, banana, jabuka, kruški, šljiva, borovnica, maline, kupine, kajsije…

– Čorba od 15 vrsta različitih povrćki

–  Nekoliko puta nedeljno teleće, pileće i svinjsko meso, riba češće

– Jedna tableta dnevno magnezijuma, kalcijuma i cinka


(Telegraf.rs)

Loading..
loading...