ISPLIVALE SLIKE, EVO KAKO JE JELENA KARLEUŠA IZGLEDALA NA MATURI: A tek kad joj vidite partnera, OVO JE HIT! (FOTO) - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

ISPLIVALE SLIKE, EVO KAKO JE JELENA KARLEUŠA IZGLEDALA NA MATURI: A tek kad joj vidite partnera, OVO JE HIT! (FOTO)

Ono što je u javnosti malo poznato je da je pjevačica Jelena Karleuša 2013. godine bila partnerica na maturi jednom srednjoškolcu.

karleusa

Foto: Instagram

Naime, taj sretnik dobitnik nagrade dnevnog lista “Alo” na maturu je otišao sa poznatom pjevačicom.

loading...
jelena

Foto: Alo.rs

Na konkurs se prijavilo mnogo njenih fanova, a jedan od uslova kako bi učestvovali u nagradnoj igri bio je i taj da napišu propratno pismo u kome bi objasnili zašto vole Jelenu i zašto bi trebalo da bude baš njihova pratilja u obilježavanju završetka srednje škole.

jelena2

Foto: Alo.rs

– Jelena je ispunila jedan od najvećih Danilovih snova, ali dobila je i mogućnost da i sama osjeti atmosferu i duh današnjih srednjoškolaca i njihovu sreću što su zatvorili jedno od bitnijih poglavlja svog života. Kada se Jelena pojavila u društvu srećnog dobitnika u Sava Centru pažnja svih srednjoškolaca je bila usmerena u potpunosti na nju, što nije za čuđenje posebno ako se uzme u obzir da je u poslednjoj anketi koja je rađena u srednjim školama upravo ona zauzela visoko drugo mjesto, odmah poslije Novaka Đokovića, kao idol novim generacijama – navodi “Alo” i dodaje:

jelena3

Foto: Alo.rs

– Naravno, bilo je za očekivati da će Jelenino pojavljivanje izazvati opštu pometnju na maturi, te su odmah po njenom dolasku mladići i djevojke bukvalno stali u red kako bi se slikali sa njom. Jelena je uz osmijeh pozirala, odgovarala na pitanja, ali se i zahvaljivala na brojnim komplimentima koje je dobila. Mladić sa kojim je došla je bio presrećan što je imao priliku da mu na maturi društvo pravi upravo njegova miljenica i ponavljao kako mu se ostvarila jedna od najvećih želja koje je imao u životu, a to je da upozna JK. I to na kakav način, jer sigurno nije ni sanjao da će upravo JK doći u limuzini po njega i ispratiti ga na maturu – završava izvor za “Alo”.

Loading..
loading...