Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

DŽEJLA RAMOVIĆ POSVAĐALA KOLEGE: Poslije novog odgovora Nikole Rokvića, Samardžić NEDVOSMISLEN!! Nastavlja se ŽESTOKA RASPRAVA na Instagramu! (FOTO)

Nikola Rokvić i Željko Samardžić vode raspravu na Instagramu nakon pobjede Džejle Ramović u “Zvezdama Granda”. Pošto je pjevač prozvao one koji su glasali za takmičare, a to nije bilo po njegovom ukusu, Željko mu je odgovorio u prijateljskom maniru. Međutim, Nikola je nastavio sa objašnjenjima. 

Naime, Nikola je prozvao kolege koje su glasale za pobjednicu Džejlu Ramović, a nisu dale poene takmičarki Milici Čikarić, te se Željko našao prozvanim budući da Milici nije dodijelio nijedan poen.

dzejlaa1

(Printscreen)

nikola-dzejla

(Printscreen)

– Željko dragi, Džejla je divna i zaista je zaslužila da pobijedi… To ne sporim… Uostalom i ja sam joj dao 12 poena… Ne želim da komentarišem tuđe ukuse… Ne znam zašto si se ti osjetio prozvanim… Pričam o vidljivoj podjeli i namjernom uticaju na bodovanje dvoje favorita… Slažem se da žiri nije bio ni potreban, narod je sam izabrao pobjednika! A to je i po mom mišljenju Džejla! – napisao je Rokvić kao odgovor na Željkov komentar na svom Instagramu.

1890001-screenshot-32-censored-ff

Samardžić je kratko prokomentarisao sukob sa kolegom.

– Mislim da je reagovao emotivno i da njemu kao jednom finom i kulturnom mladom čovjeku to nije trebalo – rekao je pjevač, piše ‘Kurir.rs’.

1696015-screenshot-6-ff

(Foto: Printscreen)

loading...