Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

DŽEJLA OTVORILA DUŠU I OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE O ŽIRIJU ‘ZVEZDA GRANDA’: Njene riječi slamaju srca

Pobjednica “Zvezda Granda” kaže da joj niko od članova žirija nije prišao nakon proglašenja i čestitao joj na uspjehu, ali opravdava to time što se je dugo zadržala na bini, a oni su otišli.

Džejla Ramović odnijela je ubjedljivu pobjedu u izboru za ovogodišnju zvijezdu „Granda”, međutim čestitke stručnog žirija su izostale. Iako su je tokom takmičenja mnogi mentori hvalili, Džejli niko nije uputio žive čestitke nakon pobjede, ali im mlada pjevačica to ne zamjera.

– Nisu mi čestitali drugi članovi žirija. Bila je gužva na sceni, ne znam ni da li su mogli da mi priđu, a i ja sam se puno zadržala. Mnogi su otišli kada sam ja završila svoje obaveze na sceni, tako da možda su neki imali namjeru da mi čestitaju, a možda neki nisu, ne znam. U suštini vjerovatno bi čestitali da su mogli – tvrdi mlada zvijezda.

dzejla2

(Instagram)

Džejla ističe da joj se još uvijek nisu sasvim slegli utisci nakon pobjede, kao i da svakodnevno dobija mnogobrojne poruke na svom profilu na Instagramu.

– Utisci su se donekle slegli, ali nije još uvijek sve mirno i dalje mi pristižu pohvale i poruke, ali i neke male kritike. Ja sam zadovoljna i lijepo se osjećam, to je najbitnije. Dobila sam dosta poruka, nisam još stigla sve da ih pročitam, ali ono što sam ispratila sve su bili komentari da su ponosni. Tako da mi je srce puno kad čujem da su moji pratioci ponosni i da sam im ispunila očekivanja – kaže nova zvijezda „Granda” i dodaje da je kritike više ne pogađaju toliko:

– Ja sama za sebe kažem da mi neki dijelovi pjevanja nisu bili okej u finalu i da nisam bila zadovoljna, ali ove negativne komentare koje dobijam su uglavnom od ljudi koji me kritikuju od samog početka i provlače to kroz cijelo takmičenje. Naravno da to prihvatam, svako ima pravo na svoje mišljenje i tu nemam nikakav uticaj. Mogu samo da se trudim da im se svidim, ali okej sam sa svim kritikama.

dzejla1

(Instagram)

Džejla je uglavnom bila meta kritika jer ju je njen mentor, Marija Šerifović, izdvojila za favorita na samom početku takmičenja. Taj potez su mnogi okarakterisali kao preveliko favorizovanje, a Džejla objašnjava koliko joj je to zaista pomoglo da pobedi u takmičenju.

– Što se tiče cijelog takmičenja, Marija je mene izdvojila na početku jer sam mlada i razlikovala sam se od drugih njenih takmičara, ali kad se suzio krug i kad je ostalo nas četvoro, ona nikoga nije isticala. Mi smo Mariji bili podjednako dobri – navodi Džejla i dodaje:

– Možda sam bila njena mezimica jer sam bila jedino žensko, djevojčica od 17 godina. Prosto me je gledala na drugačiji način nego muške kandidate, ali što se tiče pjevanja i njenog zalaganja – svi smo bili isti.

dzejla-1

(Printscreen)

Želim karijeru bez skandala

– Generalno se jednim dijelom bojim, imam mali strah od ulaska u sve to. Ali, odlučila sam da idem ovim putem čim sam se prijavila na “Zvezde Granda” i sad mi ništa drugo ne slijeduje sem da nastavim u tom smeru. Samo je pitanje na koji način i uz koje ljude da bi to išlo u dobrom pravcu i da bi mi bila zdrava karijera, samo bez ikakvih skandala, to nije moj fazon – kaže Džejla

(Blic.rs)

loading...