DUGUJE SILNE PARE, A MOGAO JE DA BUDE MILIONER: Evo koje je Ivanovo PRAVO ZANIMANJE, nevjerica! - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

DUGUJE SILNE PARE, A MOGAO JE DA BUDE MILIONER: Evo koje je Ivanovo PRAVO ZANIMANJE, nevjerica!

Ivan Marinković javnosti je najpoznatiji kao bivši muž pjevačice Goce Tržan, a u posljednje vrijeme i kao učesnik realitija “Parovi”.

Ivan se prije braka s Gocom bavio ugostiteljstvom, ali taj posao je propao. U mladosti je trenirao fudbal i bio izuzetan talenat kom su prognozirali svijetlu budućnost, ali životni put ga je odveo na drugu stranu.

marinkovic

Gocu je prvi put sreo 2001. godine u jednom salonu i kao njen veliki fan joj je prišao i zatražio autogram.

loading...

Za nju je on bio samo jedan od obožavatelja sve do ponovnog susreta u jednom kafiću 2006. Napravila je prvi korak, došla do njegovog broja telefona i pozvala ga u bioskop. Sljedeće godine su se vjenčali i dobili kćerku Lenu.

ivanm-750x487

Ivan se nakon četiri godine braka odselio iz njihovog zajedničkog stana, a u augustu 2011. godine je njihov brak i službeno okončan na ročištu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. 

ivan1

U međuvremenu je u rijalitiju “Parovi” Miljani Kulić napravio dijete, koje takođe ne viđa.

Pored porodičnih problema, Ivan je i privođen zbog krađe, o čemu je te 2016. godine brujala javnost. Ivan i njegov drug privedeni su jer su u jednom marketu ukrali robu u vrijednosti od 12.000 dinara, piše “Espreso.rs”.

Loading..
loading...