DUBLJE OD HIPNOZE: Izaberite jedan simbol i otključajte tajne svoje podsvjesti! OTKRIVA NEVJEROVATNE STVARI O VAMA! - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

DUBLJE OD HIPNOZE: Izaberite jedan simbol i otključajte tajne svoje podsvjesti! OTKRIVA NEVJEROVATNE STVARI O VAMA!

Nikada nećemo u potpunosti znati šta se sve krije u dubinama naše podsvesti. Ponešto možemo otkriti analizirajući snove, intuiciju ili brze, spontane reakcije. Međutim, nikada nećemo dokučite sve tajne naše podsvesti. Naravno, to ne znači da ne bi trebalo da pokušavamo da bolje upoznamo sebe.

Grčki filozof Aristotel jednom je rekao: “Poznavanje sebe početak je svih mudrosti.” Hajde da poslušamo ove mudre reči i saznamo nešto novo o sebi rešavajući ovaj zabavni, psihološki test. Izaberite jedan od simbola koji vam najviše leži, a onda pročitajte šta to govori o vama.

1-srce-1

1. SRCE

Vi ste dopadljiva osoba, naročito suprotnom polu. Volite da živite u svom svetu fantazije i sanjate o savršenoj ljubav. Simbol srca takođe govori da imate problem sa iskazivanjem osećanja. Umesto da priznate svoja prava osećanja, očekujete od drugih da pogode šta vam se krije u srcu. Ovo stvara barijere, zbog kojih se osećate usamljeno.

2. PEHAR

Vi ste ambiciozni i moć i uspeh su vaši ciljevi. Posedujete takmičarski duh i volite da pobeđujete. Neuspesi vam teško padaju i obično druge krivite za njih. Osećate da ste posebni id a zaslužujete samo najbolje. Možda čak misite da ste bolji od drugih. Pehar je simbol ponosa, truda i velikih dostignuća.

3. SUZA

Ovaj simbol ukazuje na negativne emocije i traume: on je povezan sa tugom, anksioznošću i depresijom . Ako ste izabrali ovaj simbol, možda imate poteškoće u odnosima sa ljudima ili sa određenim osećanjima. Možda se osećate usamljeno, a nemate nikog bliskog ko bi saslušao vaše probleme. Da li se osećate neshvaćeno s vremena na vreme?

4.PTICA

Ptica predstavlja slobodu i beg od problema. Ponekada poželite da naprosto odletite i ostavite sve za sobom. Sanjate o mirnom, bezbrižnom životu, ali za sada znate da je to trenutno neostvarivo. Ako ste izabrali pticu, pred vama je mogo prilika i prepreka koje ćete uspešno savladati.

5. PJEŠČANI SAT

Peščani sat simbolizuje strah od budućnosti i bolne uspomene iz prošlosti. Ne zamarajte se prošlim događajima već se fokusirajte na sadašnjost. Peščani sat možda ukazuje da ste zaglavili u određenim stvarima. Bilo bi dobro da ih pustite, započnete sve iznova ili jednostavno krenete dalje.

6. LEPTIR

Dopadaju vam se lepe i skupocene stvari. Dok sanjate o luksuznom životu, ne radit emnogo na tome da promenite trenutnu finansijsku situaciju. Radije se uzdate se u sudbinu nego što pokušavate sami da ostvarite uspeh. Uprkos tome, leptir kao simbol metamorfoze, može da znači da ste spremni na promenu u životu. Ovaj simbol znači i da ste kreativni i maštoviti, ali vam nedostaje hrabrosti da ostvarite svoje ideje.

7. SLAGALICA

Želite da ispravite stvari u svom životu, ali vam to ne polazi za rukom. Možda razlog za to leži u vama? Ne želite da rešavate tuđe probleme, jer osećate da imate dovoljno sopstvenih problema. Želite uredan i miran život, savršenog partnera – za sada, sve vam je izvan domašaja. Frustrirani ste s vremena na vreme i sanjate o boljem životu. Osećate da vam još uvek nešto nedostaje, a možda bi trebalo da budete zadovoljni time što iate.

8. KLJUČ

Ključ može da ukazuje da ste zatvarate jednu fazu života i da se okrećete novim mogućnostima. Možda ćete rešiti problem koji dugo želite da rešite. Ovaj simbol takođe govori da krijete neke tajne u sebi. Ne pokazujete u potpunosti svetu ko ste i šta osećate.

Novi.ba/Virealno

Loading..
loading...