DRAMA LUNE I MARKA U EGIPTU, FANOVI U SUZAMA: Pozvana HITNA POMOĆ, ostavljeni u bolnici! - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

DRAMA LUNE I MARKA U EGIPTU, FANOVI U SUZAMA: Pozvana HITNA POMOĆ, ostavljeni u bolnici!

Luna i Marko su u subotu otputovali u Egipat i sve je bilo u redu do nedjelje kasno uveče, a onda su doživjeli horor.

Naime, ljubavnom paru je pozlilo:

luna1

Foto: Instagram

loading...

“Prve simptome je osjetila Luna i požalila se Marku, ali je on mislio da je sve to od jakog sunca i začinjene hrane, pa joj je predložio da samo legne i da se umiri. Vjerovao je da će sve biti u redu, ali se prevario”, otkriva izvor.

luna2

Foto: Instagram

luna3

Foto: Instagram

“Međutim, poslije samo pola sata i njemu je bilo sve lošije i lošije! Mučnina, grčevi, povraćanje… Ma horor! Bukvalno su naizmjenično išli u kupatilo do WC šolje ne bi li izbacili sve iz sebe jer ih je mučnina doslovce urnisala”, objašnjava izvor i dodoaje:

luna4

Foto: Instagram

“Da sve bude gore, Luna se sjetila slučaja od prošlog leta kada je jedan par iz Britanije pod nerazjašnjenim okolnostima premi.nuo u Hurgadi u jednom luksuznom hotelu. Tada ju je uhvatila još veća panika da se nešto strašno dešava, pa je počela da paniči još više… Srećom, Marko je bio pribran i imao je snage u svom tom ludilu da pozove hotelsku ambulantu, pa su ih brzo prevezli u najbližu bolnicu”, objašnjava izvor i završava:

luna5

Foto: Instagram

“U bolnici su im urađene analize i utvrđeno je da su se oboje otrovali od morskih plodova koje su pojeli u jednom restoranu van hotelskog rizorta. Dobili su po bocu koktela vitamina i infuzije i posle nekoliko sati bili kao novi. Srećom, brzo su reagovali, pa je sve brzo i riješeno i potom su nastavili letovanje bez komplikacija i problema. Nisu htjeli ni da javljaju Anabeli, ni Gagiju, ali ni Markovoj mami Nedi da ih ne bi sekirali, a i njima je laknulo jer su se ubrzo osjećali bolje i nastavili su odmor”, zaključuje izvor.

luna6

Foto: Instagram

(Scandal)

Loading..
loading...