Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

DNEVNI HOROSKOP: NE ZADRŽAVAJ ONO ŠTO ODLAZI, NE TJERAJ ONO ŠTO DOLAZI!

Jarac danas može da odmori, Ovan uživa u ljubavi, Strijelac ulazi u novu ljubavnu vezu, Blizanci zadovoljni

Ilustracija

OVAN

Ako ste bili u svađi sa nekim iz kolektiva sada vas očekuje prilika da nađete kompromis. Lijepo se slažete sa voljenom osobom i uživate u trenucima koje provodite zajedno. Ne bi trebalo da bude problema sa zdravljem.

BIK

Moguće je da ćete prilično brzopleto donijeti veoma važnu poslovnu odluku i da ćete se kasnije zbog toga kajati. Današnji dan je povoljan po pitanju ljubavi. Pred vama je dosta nekih lijepih promjena. Skloni ste prehladi.

BLIZANCI

Generalno ste zadovoljni poslovnom situacijom, možete da očekujet da će vam sudbina biti naklonjena. Izuzetno zanimljivo poznantvo je ispred vas kao i povoljna prilika za započinjanje nove veze. Nema problema sa zdravljem kod vas.

RAK

Obaveze vam se gomilaju i nije vam lako da sve zadržite pod svojom kontrolom danas. Svjesni ste da situacija između vas i voljene osobe nije dobra ali ne znate na koji način da je promijenite. Mogući su problemi sa nesvjesticom.

LAV

Danas vam uspjeva da ostvarite sve svoje poslovne planove. Nalazite rješenje za sve probleme. Iako vam se činilo da ste našli idealnog paartnera otkrićet da je ipak u pitanju osoba koja vam ne odgovara sasvim. Moguća je vrtoglavica.

DJEVICA

Moguće je da ostvarite poslovnu saradnju koja će se kod vas pokazati kao vrlo važna na duže staze u budućnosti. Uživajte u svojoj slobodi i niste spremni za početak neke nove ljubavne veze trenutno. Mogući su problemi sa stopalima.

VAGA

Povoljan je dan za rješavanje nekih administrativnih pitanja kao i za bilo kakve sudske postupke. Ljubomora vas izjeda u ovom periodu i odnos sa voljenom osobom postaje prilično loš zbog toga. Skloni ste upalama.

ŠKORPIJA

Danas vam rješenje nekog problema dolazi sasvim lako i neočekivano. Sreća će biti na vašoj strani. Provešćete romantičan dan sa voljenom osobom. Očekuje vas prilika za neki lijep ljubavni razgovor. Posjetite ljekara radi kontrole.

STRIJELAC

Iako imate jako mnogo obaveza to vam ne predstavlja problem jer ste spremni da se posvetite poslu. Uskoro ćete ući u novu vezu sa osobom koja će vam pokazati da želi nešto ozbiljno. Povećajte unos vitamina i tečnosti.

JARAC

Danas nećete biti toliko zauzeti kao inače i uspjećete da nađete malo slobodnog vremena. Od partnera dobijate sve što vam je potrebno i osjećate se dobro pored njega. Imate puno pozitivne energije u sebi.

VODOLIJA

Za sve osobe rođene u ovom znaku koji se bave privatnim poslom je današnji dan jako povoljan na polju finansija. Spremni ste za važne odluke sa voljenom osobom. Očekuje vas povoljan period. Dobro se osjećate.

RIBE

Došli ste do prezasićenja i spremni ste da mijenjate posao. Osjećate da vam je promjena neophodna. Možete da očekujete da ćete upoznati osobu koja će vam biti veoma značajna na duže staze u budućnosti. Sinusi su vam osjetljivi danas.

loading...