Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

Danasnji Horoskop (21.10.2019.)

DNEVNI HOROSKOP

Većina će nas se danas teško probuditi a jutro će proteći u znaku zbunjenosti i usporenosti. Mjesec se nalazi u Raku što je glavni uzrok ovakve situacije a isti ovaj položaj planete uzrokovat će nesigurnost i različite situacije koje će biti teško definirati. Bitne odluke nemojte donositi prije ručka, strpite se.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Od ranog će vam se jutra činiti kako je previše toga nedefinirano i naprosto čudno ali zapravo to nije tako. Nemojte dozvoliti da vas zbune ljudi iz okoline i njihove reakcije, radi se o tome da i oni sami pokušavaju shvatiti kako točno iskoristiti vlastite talente. U ljubavi bi najbolje bilo odlučiti se na drastičniju promjenu.

BIK (20.04. – 20.05.)

Držite se svoga posla i nemojte dozvoliti da vam emocije utječu na produktivnost. Ako osjetite da vam misli lete i da se ne možete koncentrirati, pokušajte usmjeriti svoju pozornost na izazovniji poslovni zadatak. Imate puno toga što možete ponuditi zato prestanite pokušavati impresionirati osobu koja vas nije uopće vrijedna.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Fokusirajte se na dom i obitelj te razmislite o tome kako možete neke stvari poboljšati. Budite oprezni kada su u pitanju društvene aktivnosti, nemojte se upuštati u previše toga jer bi mogli iskusiti gubitak u pravom smislu ali nažalost onaj od kojeg se nije lako oporaviti. Okolinu ćete najbolje impresionirati ako imate kontrolu.

RAK (21.06. – 21.07.)

Okrenite se samima sebi da bi shvatili realnost i pronašli odgovor na pitanja koja vas muče. Morate prihvatiti određene promjene čak i ako od njih zazirete. Rijetko kad i rijetko tko ima priliku birati samo ono što je dobro, naučite iskoristiti sve što vam život pruža i prilagoditi se. Prihvatite neizbježno i osjećat ćete se puno bolje.

LAV (22.07. – 22.08.)

Vjerovali ili ne, najviše ćete novca zaraditi ako dovršite sve poslove koje odugovlačite i organizirate se po pitanju onog što bi iduće željeli raditi. Doći ćete do zanimljivih financijskih informacija koje vam mogu osigurati puno više novca a time i slobode. Koristit će vam promjene povezane uz ljubavni život, ne oklijevajte.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Vrijeme je da se pokrenete i da počnete realizirati ideje koje imate. Pozabavite se svim onim problemima koji vas koče u dovršavanju različitih poslova. Nemojte dozvoliti da vas razljuti netko tko vam je drag, radije se udaljite ako vidite da vam ta osoba neće pružiti podršku ili da ne može nikako shvatiti što točno trebate.

VAGA (23.09.-22.10.)

Nemojte ništa prepuštati sreći, danas sve provjerite dva puta jer su moguće nehotične pogreške kao i nagle promjene vanjskih okolnosti. Kad ćete to najmanje očekivati, netko će vas zasuti brojnim pitanjima i zahtjevima a vjerojatno ćete dobiti i nove odgovornosti. Porazgovarajte sa obitelji o financijskim planovima.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Teško da ćete danas moći raditi ono što želite, dan će vam se više svoditi na prihvaćanje tuđih uputa i zadataka. Najbolje će vam pomoći osoba na koju ste se i ranije mogli osloniti. Promjene su potrebne i neke ćete od njih teško izbjeći zato pokušajte ne odgađati njihovu implementaciju, nema potrebe kupovati vrijeme.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Klonite se naglih odluka i poteza jer ćete time samo sebi stvoriti nove probleme. Fokusirajte se na to tko ste i koje sve talente imate, definirajte kako bi mogli bolje iskoristiti svoje resurse i usmjerite se novim bitkama. Ne treba vam novac da bi otputovali i nešto dogovorili, dovoljno će biti da ponesete dobru volju i da ste opušteni.

JARAC (22.12.-20.01.)

Financijska situacija izgleda vrlo povoljno pa se pokušajte usmjeriti unaprjeđenju ili naprosto zatražite povišicu plaće. Dan je idealan za potpisivanje različitih ugovora ali i za pregovore koji bi mogli donijeti značajnije svote novca. Niste u lošoj fazi ni za promjenu radnog mjesta ali ne treba brzati. Navečer vas očekuje dar ili dobitak.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Ako ste u zadnje vrijeme bili skloni emotivnim igrama, danas bi mogli biti pod dosta stresa. Vrijeme je da pokažete tko ste ustvari i da priznate svoje pogreške. Jedino će vam iskrenost donijeti sve ono što želite. Nemojte skrivati svoju prošlost, budite na nju ponosni. Vrijeme je da se ovoga puta kockate i to sa osmijehom.

RIBE (20.02.-20.03.)

Vjerojatne su promjene povezane uz privatan ali i poslovni život. Koliko god vas one činile nesigurnima, prihvatite ih i pokušajte maksimalno iskoristiti. Razmišljajte unaprijed, oslonite se na intuiciju i sigurno ćete predvidjeti stvari koje drugi neće još dugo. U ljubavi se vratite temeljima i usmjerite onom što je zbilja bitno.

loading...