Čitav život kadu perete na pogrešan način: Evo kako se to radi, a kada će da blista danima - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

Čitav život kadu perete na pogrešan način: Evo kako se to radi, a kada će da blista danima

Jeste li se ikada zapitali da li je način na koji prete kadu ispravan? Mi smo uvjereni da 90% ljudi kadu pere na potpuno pogrešan način, a mi ćemo vam ukazati na najveću grešku koju manje-više svi rade.

ciscenje

Kad perete kadu sigurno je poprskate sredstvom za dezinfekciju, ali sigurno ćete se razočarati kad vam kažemo da to nema apsolutno nikkavog efekta ukoliko ne ostavite da odstoji najmanje pet minuta.

oprema-za-kupatilo

Većini sredstava za čišćenje je potrebno određeno vrijeme da bi djelovalo i da bi pobilo sve bakterije. nekima je potrebno pet, nekima čak 10 minuta, ali da se ne biste baš previše zamarali minutažom, najbolje bi bilo da naprskate kadu, očistite sve ostalo u kupatilu pa se tek onda vratite, dobro je izribate i isperete.

loading...
kupatilo

Kad je u pitanju tuš kabina, koja uvijek izgleda prljavo i prepuna kamenca bez obzira na to koliko je često perete preporučujemo vam da je svaka tri mjeseca dobro operete sredstvom za čišćenje automobila.

kupatilo1

I na kraju kad su u pitanju zapušeni odvodi, izbjegavajte jake hemikalije već u odvode sipajte jednake količine sode bikarbone i sirćeta, ostavite da se dobro zapjeni pa sve zalijte većom količinom kipuće vode.

Izvor: zivotmagazin.com

Loading..
loading...