CECINA KĆERKA U ISTANBULU POKAZLA VITKO TIJELO, SVI GLEDAJU U NJENU HALJINU I NE TREPĆU: Objavila slike, komentari ne prestaju! (FOTO) - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

CECINA KĆERKA U ISTANBULU POKAZLA VITKO TIJELO, SVI GLEDAJU U NJENU HALJINU I NE TREPĆU: Objavila slike, komentari ne prestaju! (FOTO)

Demonstrirala je moć jednostavnosti u džinsu i modernim patikama, a onda je priredila odlično elegantno, modno izdanje. To je kraći opis stila Anastasije Ražnatović u Istanbulu, a sada slijede detalji.

Gledajući prvu odjevnu varijantnu Anastasije Ražnatović, shvatite ili potvrdite nekoliko lekcija o džinsu: izuzetno je bitno kakve nijanse birate (moraju da budu usklađene sa ostalim odjevnim predmetima), kako kombinujete više komada od džinsa (moraju da budu upareni i po kroju i po bojama) i kakvim “detaljima” ih upotpunjujete.

annn

Foto: Instagram

loading...

Sa modernim bijelim patikama “pravite” jednu trendi, ali elegantnu kombinaciju, koja uz ovakve naočare postaje još elegantnija.

Poslije “džins stila” došlo je vrijeme za čistu eleganciju. Na ovoj slici vidite njene važne modne sitnice: moderne ukrase za kosu i ajlajner koji i dalje zauzima centralno mjesto u šminkanju.

ann

Foto: Instagram

Ugledali smo zatim sjajnu sako-haljinu i to jednu njenu moderniju varijantu, ukrašenu “Šanel” kaišem i iskombinovanu sa diskretnim bijelim sandalama.

an

Foto: Instagram

Vidite kako se trendovi poput ove bijele haljine uvijek slažu sa neprolaznim komadima, kakav je kaiš prestižne modne kuće?
 

Novi.ba/Blic.rs

Loading..
loading...