Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

BOGATI ŠEIK IZ EMIRATA KONTAKTIRAO DRAGANU MIRKOVIĆ: Nudio joj 200 MILIONA EURA ZA OVO, a sada je stigao njen odgovor!

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić navodno nisu htjeli da prodaju velelepni dvorac za koji im je bogati šeik iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ponudio nevjerovatnih 200 miliona eura.

dragana-markov-rodjendan-6-1000x0

Foto: Instagram

Prema saznanjima Kurira, ovaj multimilijarder bio je fasciniran kada je na internetu vidio fotografije skupocenog zdanja u Beču koje su nastale nedavno, na proslavi 18. rođendana pjevačicinog sina Marka Bjelića. Kada je čuo da dvorac u Ebenfurtu datira iz srednjeg vijeka i da je kulturno-istorijski veoma značajan, odmah je stupio u kontakt s Draganom i izložio ponudu o kupovini.

– Preko sajta DM javili su se ljudi koji su se predstavili kao zastupnici šeika iz Emirata i napisali da je on vrlo zainteresovan za dvorac koji je u vlasništvu Dragane i njenog supruga Tonija. Nismo znali o čemu se radi, pa smo ih pitali da nam razjasne. Sutradan su nam ponovo pisali, rekli su da je šeik spreman da plati 200 miliona eura za kupovinu dvorca u Ebenfurtu – kaže izvor za Kurir.

Kada je Mirkovićeva čula za ovu primamljivu ponudu, bila je zatečena i iznenađena.

dragana-mirkovic-1

Foto: Instagram

– Dragana je prvo pomislila da se neko šali, ali smo je uvjerili da je zaista u pitanju kompanija bogatog milijardera. Ona nam je potom rekla da im napišemo odgovor u kojem se zahvaljujemo na interesovanju, ali da njena porodica ne želi da proda dvorac koji je u njihovom vlasništvu devet godina. Koliko znam, Dragana i Toni su nedavno pričali da im je prioritet da se konačno završi renoviranje njihovog dvorca i da se usele u njega, tako da me ne čudi što ne žele da ga prodaju. Pričalo se da su oni zakupili taj zamak na 100 godina, ali to nije tačno. Dvorac je trajno u njihovom vlasništvu – zaključio je izvor za Kurir, dok se Dragana i njen suprug nisu oglašavali.

Podsjećanja radi, Dragana je najavila da će renoviranje zamka potrajati.

– Renoviranje će trajati nekoliko godina. Pošto se zgrada nalazi u zaštiti države, neophodno je ispoštovati propisanu proceduru. Na sastanku s gradonačelnikom Ebenfurta dogovorili smo se o radovima i dozvoljeno nam je da uradimo sve što želimo. Prizemlje i prvi sprat najvjerovatnije će biti otvoreni za posjete turista, kada nama bude odgovaralo, dok ćemo mi živjeti na drugom i trećem spratu – rekla je pjevačica.

(Novi.ba/Kurir.rs)

loading...