ANA KORAĆ U TREĆEM MJESECU TRUDNOĆE?! KAD JE REKLA DAVIDU ON JE OVO URADIO: Objavljene prve slike, evo kako KORAĆEVA izgleda (FOTO) - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

ANA KORAĆ U TREĆEM MJESECU TRUDNOĆE?! KAD JE REKLA DAVIDU ON JE OVO URADIO: Objavljene prve slike, evo kako KORAĆEVA izgleda (FOTO)

Ana Korać je u drugom je stanju,  ostala je trudna tokom boravka u „Zadruzi“, a za nedjelju dana ući će u treći mjesec trudnoće.

Kako izvor blizak starleti otkriva, ona je po završetku rijalitija osjetila mučninu, otišla je na prvi pregled kod ginekologa i saznala lijepe vijesti.

244726-ana-korac-f

– Ana je pred sam kraj „Zadruge“ posumnjala da je trudna jer joj je povremeno bilo muka i imala je stalnu potrebu da spava. Ona je to krila od ostalih ukućana i nikome osim Davidu nije govorila o tome kako se osjeća. Nekoliko dana po završetku rijalitija, otišla je kod svog ginekologa, koji je potvrdio njene sumnje. Utvrđeno je da je u drugom stanju skoro dva mjeseca i da je ostala trudna u rijalitiju – kaže izvor i otkriva da je Koraćeva poslije saznanja o trudnoći satima plakala.

loading...
korac

– I Ani i Davidu su emocije bile pomiješane. Daleko od toga da su pazili da do trudnoće ne dođe, ali ni u najluđim snovima nisu mislili da će stvarno napraviti bebu. Nije im bilo svejedno kada su shvatili do čega je dovela njihova bezbrižnost. Ana je već u ordinaciji počela da plače i satima poslije toga nije mogla da se smiri. Iako je David rekao da je odluka o tome da li želi da zadrži dijete njena, ipak je bio srećan što je Ana trudna i vidjelo se da želi bebu – kaže izvor i otkriva da je starletin najveći strah bio pitanje egzistencije, budući da ni jedno ni drugo od izlaska iz rijalitija ne rade i da tokom njene trudnoće neće imati nikakav ozbiljan izvor zarade.

597645-ana-korac-david-dragojevic-ls

– Poslije dugih razgovora, suza i hiljadu pitanja šta je najbolje za njih, riješili su da bebu zadrže, ali da trudnoću čuvaju u strogoj tajnosti dok god mogu. Ana je bila preplašena jer zbog trudnoće neće moći da zarađuje ni na koji način, a pogotovo neće moći da živi na račun prijatelja i udvarača. Objasnila je Davidu koliko se plaši, ali je on obećao da će uraditi sve što može da njoj i bebi pruži samo najbolje – navodi izvor i ističe da su njeni najbliži bili šokirani odlukom da bebu zadrži.

– Njeni najbliži prijatelji bili su šokirani kada su čuli da je trudna, a da je dijete riješila zadrži. Gotovo svi su je pitali kako planira da izdržava sebe i dijete, budući da David nema ni posao, ni novac.

korac

Izostanak podrške najbližih prijatelja ju je dosta povrijedio, ali im je zabranila da se miješaju ukoliko neće da je podrže. Kroz suze je govorila da je stvarno zaljubljena i da želi da zasnuje porodicu sa Dragojevićem.

Svima koji je poznaju je jasno da je trudnoća njen bijeg od burnog života kojim je živela, od kriminalnog miljea i povezivanja sa prostitucijom i plaše se da će se kada shvati da je zaglavila sa djetetom i siromašnim partnerom gorko pokajati – objašnjava izvor i dodaje:

korac

– Ana je prije nekoliko dana u privatnoj klinici obavila i drugi pregled, a za nedjelju dana ući će u treći mjesec trudnoće. Osjeća se dobro i nema mučninu, pa joj je lakše nego dok je bila u „Zadruzi“ u prva dva mjeseca. David se ne odvaja od nje i trudi se da je smiri kada počne da plače ili se uznemiri zbog trudnoće, za sada im dobro ide i sigurni su u svoju odluku da bebu zadrže – zaključuje izvor.

Ovo je njen video od prije 21 sat, evo kako izgleda Ana:View this post on Instagram

Loading..
loading...