ANA KORAĆ PRODAJE HALJINE, TAŠNE, BUNDE KAKO BI PREŽIVJELA: Isplivala istina, EVO ŠTA SE DESILO SA NJOM I DAVIDOM, starleta očajna! - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

ANA KORAĆ PRODAJE HALJINE, TAŠNE, BUNDE KAKO BI PREŽIVJELA: Isplivala istina, EVO ŠTA SE DESILO SA NJOM I DAVIDOM, starleta očajna!

Ana Korać zbog brojnih kazni navodno je ostala bez velikog dijela rijaliti honorara. 

597645-ana-korac-david-dragojevic-ls

Foto: Printscreen

Kako “Alo” saznaje, Koraćeva je prinuđena da prodaje skupu garderobu, samo da bi preživjela.

loading...
korac

Foto: Instagram

Izgleda da se djevojka Davida Dragojevića ne može baš pohvaliti zavidnom finansijskom situacijom. 

korac

Foto: Instagram

Takođe, skupocjenim stvarima prilično je spustila cijenu samo kako bi “krenule”, a fanovi brinu hoće li ovo uticati na njenu vezu sa Davidom.

davidd

Foto: Printscreen

“Ana je navikla da oko sebe ima momke koji je izdržavaju, daju joj novac i kupuju joj skupe poklone. Međutim, kada je izašla iz “Zadruge”, bogato društvo joj je okrenulo leđa. Mnogi njeni bogati prijatelji su je se preko noći odrekli, budući da nisu želeli da ih neko poveže sa kriminalnim radnjama ili elitnom pros***ucijom”,priča izvor i otkriva da je Ana morala da se suoči s realnošću i da smisli plan kako da preživi. 

“Kao pravi trgovac, Ana je objasnila da prodaje komade koje je nosila jednom ili dvaput i koji su novi. Istakla je da ništa od toga što nudi nije kopija i da ima sve potrebne deklaracije. U ponudu su ušle cipele, torbe, haljine, jakne, farmerke. Ma, više od pola garderobera prodaje, samo da bi imala što više novca na gomili”, kaže izvor.

244726-ana-korac-f

“Ne žali što će ostati bez skupe garderobe jer vjeruje da će se uskoro vratiti svi njeni udvarači i prijatelji koji će je ponovo obasipati novim kolekcijama najskupljih brendova”,priča izvor blizak starleti i objašnjava zbog čega je Koraćeva riješila da garderobu proda ispod cijene.

“Ani je novac neophodan i želi što pre da proda sve što ima te je zbog toga insistirala da spusti cijenu na sve stvari. Firmirane cipele koje koštaju oko 2.000 eura, Ana prodaje za 700 eura. Takode, torbu čija je cijena 3.000 eura, Ana prodaje za 1.000. Ne sluša nikog i misli da tako treba, kako bi joj se što više djevojaka javilo i kupilo to što im nudi”, kaže izvor i dodaje:

“Tužno je što pored Davida, koji je zdrav i prav, ona mora da prodaje svoje stvari. Živjela je kao kraljica, navikla je na luksuz a sada pored sebe ima pijavicu koja nikada neće moći da joj pruži život koji voli. Dokle god je sa njim, imaće poteškoća s finansijama is dobijanjem para na lijepe oči”, zaključuje izvor. 

(Novi.ba/VIP)

Loading..
loading...