ALEKSANDRA SUBOTIĆ KONAČNO OTKRILA KOLIKO JE NOVI DEČKO STARIJI OD NJE: Voditelj zanijemio kad je čuo, MUK U STUDIJU! - E-Rasprava | e-rasprava.com

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

ALEKSANDRA SUBOTIĆ KONAČNO OTKRILA KOLIKO JE NOVI DEČKO STARIJI OD NJE: Voditelj zanijemio kad je čuo, MUK U STUDIJU!

Učesnica “Zadruge 2” Aleksandra Subotić u sinoćnjoj emisiji otkrila je kako je konačno sretna u ljubavi sa čovjekom koji je dosta stariji od nje i zove se Petar.

aleksandra-subotic

Foto: Instagram

Zbog veze sa Davidom Dragojevićem, Aleksandra je i dalje obazriva i sa novim dečkom.

loading...

“Ja smatram da je David poslije svega loš čovjek. Imam novog dečka. Tačno je da ko se opeče o mleko duva i u jogurt. Sve vrijeme strahujem, valjda je bolje da budem obazriva, ali šta ako napravim neku glupost? Dobila sam komentar od jedne gospođe: “Hvala Bogu da nije zubat!” Ne znam ko je on, zove se Petar, zovu ga Peca, stariji je od mene 20 godina. To je neobično ljudima, ali mi je David bio najmlađi, pa mi je haos napravio”, rekla je ona u “Narod pita” i dodala:

subotic

Foto: Instagram

“Meni se mnogo sviđa što je pokazao da je dobar čovjek i dok sam ja bila u rijalitiju. Ja imam dosta da naučim od njega. Trudio se za mene, čuo se sa djevojkom koja je čuvala moje dijete dok me nije bilo. Imam muškarca koji je muškarac, imam nekoga ko je dominantniji i zreliji. Sve mi je čudno, ne mogu da kažem dečka, jer nije toliko mlad. On mi je dečko, ali je zreo čovjek i pravi muškarac. Nije to ne znam kakva veza, ne želim da žurim, nisam opterećena ničim, niko mi ne unosi negativnu energiju, osjećam se zaštićeno. Sa njim može biti nešto ozbiljno u budućnosti, ali ko to zna?”, kazala je Aleksandra.

374563-aleksandra-subotic-ls

Foto: Instagram

Loading..
loading...